10 DIY kände julprydnader

10 DIY kände julprydnader
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Julen är en semester starkt inriktad på familj, interaktion och mysighet i våra hem. Det är en tid då människor fokuserar på personliga gåvor och dekorationer, när alla vill göra sitt hem ser vackra och festliga ut. Ett sätt att se till att ditt hem är mysigt och inbjudande julen är att låta andan i DIY-projekt fånga dig. Vi har några väldigt söta och intressanta filtdekorationer som du kanske vill pröva den här julen.

Små elfenbenfiltar.

De flesta av dessa projekt är lätta att göra och kräver få leveranser och material. Till exempel, för att göra något som liknar dekorationerna som visas på bilden, behöver du elfenbenfilt, en handsytsnål, röd broderitråd, bomullskulor eller fiberfyllning, roserskjuv, sax, raka stift, en märkpenna och en liten pensel eller penn.

Du kan också använda andra färger om du vill. Börja med att skriva ut och klippa ut mallarna. Skär sedan filten och lägg den i två. Spåra runt kanten och stift bitarna ihop. Klipp överflödet och gör de franska knutarna. Sy längs kanterna och fäst prydhängaren. Fyll på det och lägg till de finjusterade detaljerna. {Found on domestifluff}.

Filt mistelten.

För detta projekt behöver du mistelmallan ett blad med grön filt, en sharpie eller en tygpenn, pärlemorfärgningar, hetlim eller tyglim och ett band. Frist klippa ut mallarna och spåra runt dem på filten. Klipp ut filtformerna och ordna fjädrarna som du vill. Lim sedan stjälkarna och löv där de överlappar varandra och lägg pärlens utsmyckningar för att likna bär. Slip ett band runt stjälkarna och du är färdig. {Found on stayathomeartist}.

Gulliga filt uggla smycken.

Dessa cuties kan verka som mycket arbete men de är faktiskt ganska lätta att göra. Först måste du skriva ut och klippa ut mallarna. Bestäm vilka färger du vill använda och klippa ut formerna. Sy sedan bitarna på framsidan och använd två knappar för ögonen. Sy kroppen tillbaka till kroppsfronten och fyll ugnen. Stäng kanten och du är färdig. {Found on juicy}.

Filtad stjärna prydnad.

Stjärnan är en viktig symbol för jul och det har varit nästan oförändrad under åren. Men det betyder inte att du inte kan improvisera lite när det gäller material och små detaljer. Till exempel kan du göra några filtade stjärnaprydnader till ditt julgran med hjälp av mallar eller improvisering. Du kan lägga pärlor eller alla andra dekorationer om du vill och du kan använda vilken färg du vill. {Found on purblee}.

Bacon prydnad.

MoreINSPIRATION
  • Söt och snyggt Filt julgranar och andra ornament
  • DIY Jul Filt Leaf Krans
  • Förtjusande julprydnader du kan göra

Om du föredrar något lite roligare och otraditionellt kanske du vill ha en baconprydnad till årets jul. Du behöver röd filt, vit, beige eller rosa filt, röd tråd, tråd som matchar den andra färgen, tråd och band. Börja med att klippa ut de sex stycken filt som du ska använda. Använd pinnar för att hålla dem på plats och sy de mindre bitarna på den röda filten. Vik bandet i halva och sätt det mellan de sömmade bitarna av filt, stift dem ihop och sya sidorna och toppen. Vänd bit inuti genom att dra bandet genom botten. Skapa en rektangel av tråd för att passa inuti och du kan också lägga till lite bomullsbatteri. {Finns på plats}.

Charlie Brown ornament.

För det här roliga projektet behöver du persikafilt, vitfiltsvart, rött, grönt, gult och blått skrot, svartperle bomull, en handstygnål, mallar och en märkpenna. Klipp ut filtformarna och sy i toppstyckena för varje prydnad tillsammans med Snoopys öron, Lucys hår, Charlies tröja och Linus hatt. Rita ansikten och detaljerna och brodera dem på varje bit. Lägg perlen bomull bitar och lim dem på insidan av bakstyckena. Placera fronterna och ryggarna ihop och sy hela vägen runt dem. {Found on alittlegray}.

Fällde garderobsmönster.

För detta projekt behöver du rött, vitguld och svart filt, svart broderi-floss, tandtråd, tråd, lim och svarta knappar. Klipp ut formerna från mallarna och sy dem ihop. Gör bältesslangarna med hjälp av tråd. Limma manschetterna på jackan och byxorna, bältesspännen och alla de små bitarna. Lägg till de små svarta knapparna och de finjusterade detaljerna. {Found on womansday}.

Monogramed filt smycken.

Gör smycken till varje familjemedlem med sina initialer på och se till att alla är nöjda med årets julgran. Här är vad du måste göra: Välj några färgglada bitar av filt och spåra prydnadsformer. Skär ut bitarna. Skriv ut de bokstäver du vill använda, spåra dem på filten och klippa ut filstegen. Sy bokstäverna till smyckets främre bitar och sy sedan fram och bak. Glöm inte den hängande slingan. {Found on sayyestohoboken}.

Felt handprint ornament.

Om du vill ha något enkelt och ändå personlig, kan du försöka brodera handprints av dina barn, vänner eller familjemedlemmar och göra dem till ornament. Spåra handtryck på papper, skära ut dem och spåra dem på filt. Brodera dem och personifiera dem med monogram eller något annat du vill ha. {Found on emptybobbinsewing}.

Kände snöflingor.

Även om detta verkar som ett tråkigt projekt är det faktiskt lättare att göra än det ser ut. De material som behövs är en ullfilt i ljusrosa, en i ecru, en vattenlöslig märkningspennan, en linjal, två spole av bomullstråd i de två tidigare nämnda färgerna och mallplast. Först spåra cirkeln och triangeln på han mallplast och skär dem ut. Spåra cirkeln på både den vita och rosa filten och skär ut formerna. Skär en remsa av filt för hängslingan. Spåra linjerna som visas på den vita filtfoten. Du kan också improvisera. Sy längs märkena och klippa ut trådändarna och skära så inom 1/8 tum avstånd runt alla sömmar. {Hittade på purlbee}.