10 DIY Halloween pumpa dekorera idéer

10 DIY Halloween pumpa dekorera idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Halloween kommer vara här innan vi vet det! Och det är dags att börja tänka på olika sätt att dekorera dina pumpor. Istället för det vanliga, tarmar och rista, finns det så många andra mindre rosa och kreativa sätt att njuta av säsongen! Så låt oss börja brainstorming roliga idéer !!

Kolla in alla dessa fantastiska, roliga DIY idéer för att få dina pumpor i spöklikt, läskigt men ändå stilfullt Halloween-form! Placera dem sedan på verandan för att välkomna alla dina gäster !!

1. Boo! Det är bara några knappar.

Så lätt och så söt. Ta några svarta knappar och lim på din favorit Halloween-fras .. eller till och med ett ansikte. Boo, Trick eller Treat, Happy Halloween ... gå galen galen! Och, naturligtvis, lägg ett band överst.

2. Lite gnista.

Att använda gnistrar är alltid ett sätt att bli märkt! Och din ytterdörr kommer att lysa klart med detta DIY. Bläddra en vit pumpa med klistermärke juveler och fäst en spindel applique för lite buggy överklagande.

3. Skruva upp det.

Mummifierade pumpor är perfekta för att välkomna trick-or-treaters! Ta några gasbind och några googly ögon och VOILA! du har skapat din egen lilla pumpa med en personlighet.

4. Roliga spindlar.

Allt du behöver för detta DIY är lite färg (eller konstruktionspapper) och några ledningar. Gör ett roligt litet ansikte och lägg till trådbenen!

5. Mer godis majs tack!

MoreINSPIRATION
  • Halloween Inspiration: 5 enkla och billiga dekorativa idéer
  • DIY Clay Pumpkin Candy Bowl för Halloween
  • Halloween mantel dekorera idéer

Använd lite sprayfärg för att skapa godisgrisar pumpor! Dessa livsstilar behandlar ser bra ut för att äta och göra alla små leenden.

6. 3-D funk.

Använd lite pufffärg för att skapa skrämmande spiraler! Det är inte rörigt och lätt för någon att njuta av.

7. Enkel färg.

Eller om du inte vill puffa, kan du bara använda lite enkel färg. Gör några Halloween-y jack-o-latern utseende och några av dina egna ursprungliga ansikten för skojs skull.

8. En nypa godis.

Barnen kommer att älska den här! Använd godis för att skapa roliga ansikten! En häxa, ett leende eller ett spök som säger "Boo!" Ha det roligt och var kreativ med lakrits och marshmallows!

9. Fang-tastic.

På humör för någon vampyrstil? Klipp ut tillräckligt med utrymme för att lägga till några falska fångar! Det är kreativt, enkelt och alla kommer att älska dem!

10. Svart magi .. och en kattunge.

Vad är en läskig häxa utan hennes katt? Vi vet inte, men det vi vet är att det gör det bra att dekorera kul! Följ denna roliga DIY för att göra något liknande på din yttergård.