10 DIY handmålade muggar - en underbar present till alla

10 DIY handmålade muggar - en underbar present till alla
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att göra handmålade muggar verkar som något ett barn skulle göra. Men det är faktiskt ett bra sätt att personifiera en krus och det är också en väldigt trevlig idé för en gåva som du kanske vill ge till en nära vän. I den här artikeln har vi samlat flera exempel som visar hur du kan göra det och det kommer förhoppningsvis att fungera som inspiration för ditt eget ursprungliga projekt.

Handmålade rånar.

Låt oss börja med något enkelt. Ett projekt för vilket du behöver ett porslinskruv, porslinskläder och tålamod. Kontrollera först att rånen är ren och torr. Sedan börja måla. Du borde använda en liten borste eller du kan använda röret utan något annat. När du är klar, låt färgen torka för en dag. För att göra färgen diskmaskin säker, sätt den i ugnen när du har stängt av den och låt den vara tills den svalnar till rumstemperatur. {Found on witandwhistle}.

Rolig rånar.

Om du föredrar något mer roligt och lekfullt, här är några bra designidéer. Du behöver muggar, flytande blyglasfläck, en pensel och akryl keramisk färg. Rita först utseendet på den bild du vill skapa med hjälp av den flytande ledningen. Sedan målar du bilden mellan linjerna. Låt det torka och njuta. {Found on madeinpretoria}.

Monogrammugg.

Du kan också personifiera dina muggar med monogram. De tillbehör du behöver är sax, en penna, tejp, grafitöverföringspapper, en svart porslinpenna och en utskrift med initialerna du vill använda. Klipp ut ett stycke överföringspapper och en första. Tape initialen och papperet till mallen och spåra sedan linjerna. Använd sedan porslinpenna för att spåra över linjerna i den ursprungliga. Låt det torka och njuta. {Found on designmom}.

Tavla rånar.

Här är ett annat bra sätt där du kan skräddarsy en mugg. Du behöver tejp och tavlan färg. Använd tejpen för att skapa en rak linje som skiljer det målade området från resten av kruset. Applicera sedan tavla tejp på bottenområdet av kruset. Låt det torka och skriva ett meddelande. {Finns på körsbärsplommon}.

Randig rånar.

MoreINSPIRATION
  • Välgörenhet Muggar från West Elm
  • 7 enkla DIY Idéer för att återanvända tomma flaskor
  • DIY målat randigt kustfartyg

Om du gillar stripor ska du använda dem. Så här kan du göra randiga muggar: du behöver vita kaffekronor, porslinfärg i färgerna efter eget val, en tunn pensel och en kopp vatten. Häll lite färg i en engångsplatta och späd den med vatten. Sedan målar du ränderna på mallen med penseln. Låt det torka i 24 timmar. Skaka sedan krusarna i 35 minuter för att göra färgen diskmaskin säker. {Found on southerninspired}.

Meddelanden.

Om du vill kan du också skriva alla slags meddelanden på muggarna. Först måste du skriva eller rita på muggen med en sharpie. Sedan behöver du bara baka det i ugnen och torka det. På så sätt blir den design du skapat permanent. Det är väldigt enkelt och det är också roligt. {Found on gingersnapjordan}.

Målade muggar.

En annan bra idé är att måla något trevligt på muggarna. Ta en vanlig mugg och välj den keramiska markören du vill använda. Sedan bli kreativ och dra på rånet. När du är nöjd med designen, ta mattan och lägg den i ugnen. Låt det svalna och njut av det. {Found on lanared}.

Guldmålad.

Med en guldpenn kan du personifiera dina muggar och ge dem ett elegant nytt utseende. Du kan använda pennan för att rita hjärtan på muggarna och få dem redo för Alla hjärtans dag eller helt enkelt skapa enkla och vackra mönster. Om du inte vill att konstruktionen ska torka bort när den är våt ska du applicera en glasyr över den. {Found on hellolidy}.

En annan tavla rån.

Här är ett annat bra exempel på en tavla-målad rån. Som i fallet med det redan presenterade projektet behöver du en vit rån, maskeringstejp, svart tavlafärg och en pensel. Tape runt toppen av malet och gör en rak linje. Sedan måla under den linjen och applicera några skikt av tavlan färg. Ta bort bandet och låt det torka. Baksida sedan kruset och känna sig fri att skriva vad du vill ha på den. {Found on abeautifulmess}.

Hans + Hennes.

Det här sista projektet är så enkelt som det blir. Du behöver bara en sharpie och en mugg. Du kan ge dem söta makeover på bara några minuter. I stället för en mugg kan du även använda porslinskål. Skärpen kan vara vilken färg du vill ha. Rita på skålens yta och baka sedan i ca 30 minuter för att göra konstruktionen permanent och diskmaskin säker. {Found on abeautifulmess}.