10 DIY Lace Väggklockor

10 DIY Lace Väggklockor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När jag var liten, minns en ung elev i skolan att vi brukade ha en specialklass där vi kunde lära oss många handgjorda tekniker som var väldigt praktiska och avsedda att hjälpa oss att utveckla vår kreativitet, vissa förmågor och lära oss något som är användbart för vårt liv .

En av dessa tekniker heklet. Jag lärde mig många sätt att använda resultaten av denna teknik, till exempel att göra en liten väska, några dekorativa blommor, några eleganta hattar och många andra saker som kan vara mycket användbara. Nu har jag upptäckt att mina modeller kan användas för några trevliga 10 DIY Lace Väggklockor. Projektet är mycket intressant, original och kan representera en personlig dekorativ och användbar produkt.

MoreINSPIRATION
  • 10 Unika DIY Väggklockor
  • Stora väggklockor - en pålitlig dekoration för alla rum och stilar
  • 3 romerska siffror klockor

Utseendet på dessa väggklockor kan skapa en vintage eller traditionell inredning och få dig att tänka på de underbara hantverks saker som vi kan skapa med våra nakna händer och fantasi. Förutom deras dekorativa funktion är väggklockor också mycket användbara. I köket är en väggklocka en riktig hjälp eftersom du hela tiden behöver veta vad tiden är.

För dessa spetsar väggklockor behöver du en rund eller fyrkantig bas av trä eller annat solidt material. Då måste du fixa en klockmekanism på den och applicera spetsen med hjälp av sprayflämma. {Finns på skydd}