Få saker gjorda medan du står - 10 DIY stående skrivbordsmönster för att få dig inspirerad

Få saker gjorda medan du står - 10 DIY stående skrivbordsmönster för att få dig inspirerad
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Stående skrivbord är utformade för skrivning, läsning eller arbete medan du står upp eller sitter på en hög pall. De har fördelar som det faktum att du får bränna kalorier medan du bara står upp eller det faktum att sittande gör det möjligt att koncentrera dig bättre på uppgiften till hands. Om du planerar att få ett stående skrivbord eller skapa en själv, finns det några saker att tänka på.

Först av allt borde bordshöjden vara vid eller något under armbågens höjd för att vara bekväm. Se också till att skärmen sitter på ett avstånd av minst 20 "och i en 20 graders vinkel. Och även om stående skrivbord hjälper, ibland behöver du bara sitta ner så hitta en barnstol eller en barstol som känns bekväm. {Images from site}.

Att bygga ett stående skrivbord verkar enkelt nog men du behöver fortfarande lite inspiration innan du börjar arbeta med projektet. Låt oss börja med en enkel design. Den här inbyggda skrivbordet har två separata arbetsområden, var och en med sitt eget skrivbordsutrymme. {Found on abeautifulmess}.

Stående skrivbord passar små utrymmen. Ta den här till exempel. Det kan lätt passa in i ett sovrum, på korridoren eller någon annanstans finns det lite ledigt utrymme. Skärmen är monterad på väggen och tangentbordet sitter på en flytande hyllplan. {Found on apartmenttherapy}.

Så här kan du bygga ett stående skrivbord i fyra steg: bestäm först höjden på skrivbordet. Det borde vara skräddarsydda bara för dig. Ta reda på den bästa kombinationen av komponenter du kan hitta i butiker eller få dem skräddarsydda. Handla på skrivbordstyckena och montera sedan och skrivbordet. {Found on masakikondo}.

MoreINSPIRATION
  • Moderna stående skrivbordsmönster och förlängningar för bostäder och kontor
  • 10 IKEA stående skrivbordshackar med ergonomisk överklagande
  • DIY Rörmokare Rörstativ Skrivbord

Du kan också bygga ditt skrivbord från en redan befintlig möbel. Låt oss säga att du har ett skåp som liknar det här. Det är ganska funktionellt, och om du lägger till en topp kan du göra den till en stor stående skrivbord. {Found on pokedyoureyeout}.

Att bygga skrivbordet kan vara väldigt enkelt, speciellt om allt du behöver är ett skrivbord som i princip är en flytande hyllplan som du monterar på väggen i önskad höjd. Men sluta inte där. Gör din arbetsstation så praktisk som möjligt och spara mellanslag. Lägg till skrivbordet på en vägg bokhyllor. {Found on aptt}.

Om du inte planerar att sitta ner mycket medan du arbetar på ditt stående skrivbord, kan du också ha en liten förvaringsskåp eller några hyllor under. Du kan lagra saker som dokument, böcker och alla andra saker du kan behöva. {Found on flickr}.

När du har mätt höjden för stående skrivbord är det dags att handla för leveranser. En idé kan vara att köpa några såghåriga fästen och såghåriga ben som du kan anpassa och göra så länge de behöver vara. Efter det ska sammansättningen vara ganska lätt. {Found on mintdesignblog}.

Om du arbetar hemma, så vill du att din stående skrivbord ska vara mer än bara en flytande hyllplan för att sätta din bärbara dator. Du vill göra något lite mer komplext, till exempel skrivbordet till exempel. Det är i grunden en massa hyllor men de ger mycket utrymme för förvaring. {Found on paperandink}.

Om du inte vill att ditt skrivbord ska monteras på väggen, bör en fristående design vara ett bättre alternativ. Bara bygga ramen så att dimensionerna och höjden är perfekta. Installera sedan skrivbordet. Du kan även installera en låda eller två. {Found on site}.

Det bästa du behöver göra är att designa ditt eget skrivbord. På detta sätt kan du vara säker på att det kommer att se exakt hur du vill ha det och det kommer också att ha rätt dimensioner. Här är ett tips: tänk i steg. Utforma separata bitar och lägg dem sedan ihop. Det här skrivbordet består till exempel av tre föremål: två hyllenheter och en hylla. {Finns på petermarks}.