10 DIY Vaser och Växter

10 DIY Vaser och Växter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Våren har kommit, och för många betyder det att integrera fler blommor och växter i deras heminredning. Om du vill lägga till mer planteliv till ditt hem under de närmaste veckorna, men inte har tillräckligt med vaser eller plantering som ligger, finns det många olika alternativ att välja mellan. Här är 10 enkla DIY-idéer för att få visuellt intresse för dina växtbehållare.

Gold Leaf Bud Vases.

Något guldblad och limspray kan klä upp en enkel glasskalvas snyggt. Du kan tillämpa en enkel dyna-i-guld-design som den som visas, eller till och med bli mer djupgående med ett mönster eller en abstrakt design. {hittade på SAS + ROSE}.

Mjölkbehållare.

Har en gammal mjölkkartong liggande? Rensa det helt enkelt, ta bort toppen och linda på utsidan i linne för att få ett rent och rustikt utseende. {hittas på Family Chic}.

Glitter Vaser.

Lägg lite glitter på dina krukväxter genom att täcka insidan av en glasbehållare med mod podge och glitter. Du kan till och med använda någon målarband för att skapa ett doppat utseende eller lägga till några geometriska former. {hittade på det sötaste tillfället}.

Täckta krukor.

Vanliga gamla terrakotta-krukor kan enkelt anpassas på många sätt. En idé är att täcka dem i mod podge och lägga till ditt favoritfärgade eller mönstrade tyg på utsidan. {hittade på Christine Chitnis}.

Burlap Vase.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör enkla färgdroppar, vaser och växter
  • Hur Upcycle Everyday Produkter In Cute Flower Vases
  • 10 DIY Vaser som ger blommor ett mysigt och roligt hem

Använd ett enkelt burlap för att täcka en vanlig vas eller planterare för ett enkelt DIY rustikt utseende. {finns på Thistlewood Farms}.

Nautical Rope Vase.

En cylindrisk vas och några stora repstrimmer kan skapa en nautisk utseende för din planter eller vas. Klistra fast repet till behållaren i en spiral så att hela glaset är täckt. {hittade på för Chic Sake}.

Måla kan plantera.

Om du har gamla färgburkar som ligger och vill ha ett sätt att återvinna dem, varför använda dem inte som plantare? Se till att färgresteret är helt avlägsnat, eller du kan köpa nya färgburkar och bara torka lite hantverkfärg på utsidan. {hittas på HGTV}.

Ballongblommavase.

En ballong är förmodligen inte en försörjning du normalt tänker på för vaser, men du kan enkelt använda dem för att täcka små glasbehållare för ett färgstarkt och unikt uttalande. Se till att ballongens botten ligger högst upp i behållaren och vänd inuti och du har en söt liten planterare för små blommor. {finns på Fab DIY}.

Bokplanter.

Gamla böcker som du inte längre läser behöver inte gå i papperskorgen eller donationsfacket. I stället kan du klippa ett hål i mitten och säkra sidorna ihop för att göra en plantering perfekt för små succulenter. {hittas på HGTV Gardens}.

Randig målad vas.

Detta projekt använder målarband för att skapa en randig, geometrisk utseende. Genom att välja en ren rektangulär behållare och metallfärg är slutresultatet mycket modernt och rent. {hittade på jag spy DIY}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: