10 Dramatiska Garage Transformations att inspirera och roa

10 Dramatiska Garage Transformations att inspirera och roa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

garage, de är inte bara för bilar längre! Människor som behöver mer bostadsutrymme blir idag mycket kreativa. Många är nervösa nu och vill inte investera på fastighetsmarknaden just nu för en mängd skäl. Men vad gör man när man helt enkelt har odlat sitt bostadsutrymme? Kanske finns det nu barn där det en gång var ingen. Eller kanske växer familjen på ett annat sätt, aktiva tonåringar behöver ett ställe att komma undan, eller, som det händer mer och mer i dag, går farföräldrar in och ändrar ansikte och beskrivning av den moderna familjen. Oavsett orsaken finner du att du behöver mer bostadsutrymme, men om du av personlig eller ekonomisk anledning inte kan lämna ditt hem. Svaret kan vara ganska bokstavligen precis utanför din ytterdörr ... och nedför framstegen, nedför gångväg ... i ditt garage!

Fotokrediter: CNBC

1. Chaufförens lägenhet skapad för äldre, änkade far.

Här förblir garaget intakt vilket gör att bilarna kan förbli inrymda inuti. Övervåningen förvaringsloftet omvandlades dock till ett bostadsutrymme, ibland kallat en chaufförs lägenhet, för husägarens nyligen änkade far. Resultatet var en varm och inbjudande lägenhet med öppen planlösning som prydde en öppen spis och natursköna vyer från de stora fönstren vid den främre gaveln. Massor av förvaringsskåp skapades under takkanten genom att installera knäväggar, vilket gör att huvudutrymmet kan förbli fritt och förefaller större.

2. Garage blev hemkontor.

Vi visade dig ovanstående kontor i det här inlägget. Det här kontoret från ett ombyggt garage i Eindhoven, Holland verkade för husägaren vara en naturlig, rymdlös lösning. Här var garagestrukturen faktiskt utökad och garagedörren byttes för ett glidglas. Resultatet är fantastiskt ljust utrymme med mycket frisk luft. En perforerad metallhud användes för att täcka detta garage med vikbara metalldörrar för att fungera som en skärm för integritet från uppfarten. Dessutom lyftes taket i en vinkel för att rymma en sydvendt takfönster som ökar inredningens ljusa och luftiga känsla.

Kredit: XDG Arkitektur

3. Garage omvandlas till fullt fungerande bostadsutrymme

I detta renoverade, fullt fungerande garageutrymme jämnades betongplattan (ofta i garage, golvets lutning något) och täckt med lövträ. Som med alla garageutrymmen-omvända utrymmen, värme, luftkonditionering och VVS tillsattes för full funktionalitet. Den överliggande garagedörren ersattes med dessa överdimensionerade, isolerade dragspelliknande dörrar för ett rent, modernt utseende.

Kredit: FABRE / DEMARIEN

4. Dilapiderat garage omvandlas magiskt.

Ett tidigare förfalskat garage i Bordeaux, Frankrike omvandlas magiskt till ett stiligt, modernt, levande utrymme. El, VVS och värme togs in för att göra utrymmet fullt fungerande. Det lilla utrymmet var uppdelat enligt funktion. Ett litet kök med alla väsentliga apparater sitter på en vägg mot framsidan av strukturen. Det här kompakta köket lämnar rum för att servera middag för 6 personer. I mitten av hemmet döljer en 12 'x 10' x 10 'träkub dusch, handfat, badrum, tvättmaskin, omklädningsrum och toalett. Ett skrivbord och en bäddsoffa samt förvaringsutrymme byggdes in i höger sida av kubens utsida, medan en trappa tillsattes till vänster vilket leder ända fram till mellanvåningsområdet.

Kredit: Crisp Architects

5. Garage remodel rymmer expansion och renovering av historiska hem.

Denna garage remodel var en del av en mycket större historisk renovering där det ursprungliga huset hade lagts till över tiden. Förbättrat behov av en översyn var kärnan i hemmet vackert med brett tallgolv och gipsväggar. "Ett kritiskt krav på projektet var att bevara integriteten i den historiska strukturen samtidigt som de nya ägarna fick extra utrymme för sin växande familj och vänner." Utan att ha sett det tidigare kunde man aldrig ha föreställt sig, att var denna raffinerade, bekväma Familjerum sitter nu, var en gång ett barben garage, komplett med ett betonggolv och metall lolly kolumner nerför centrum. Transformationen, övervakad av Crisp Architects i den historiska Hudson Valley, NY, kompletterades med breda våningsplan, ett högt och elegant bricktak, antikbjälkar och en brännpunktsöppnare med periodkänsla.

Kredit: Designhus

6. Italienska garaget blir en elegant duplex.

I norra Italien, i en stad som heter Cuneo, sitter en modern och estetiskt stilfull duplex bostad som en gång var ett garage. Transformationen övervakades av det italienska arkitektfirmaet Ego Vitamina Creativa. Distribueras på två våningar en skulpturell trappa, kopplar sömlöst den nedre offentliga bostadsytan till övervåningen privata utrymme via design och färg. Nedre våningen är de ljusa och luftiga vardagsrummen, matsal och matlagningsområden åtskilda av en bred kolonn med en genomskinlig öppen spis. Utrymmet har en öppen och flytande känsla. De ljusa trägolvspeglarna speglas över av det lätta lövträet, vilket ger utrymmet en ljus, rymlig och luftig känsla som betonar det naturliga ljuset som häller genom glasdörrarna och fönstren. Här skapades ett bostadsutrymme där "designlinjerna sammanfogas för att forma en mörk trämøbel som löper vid sidan av väggen mittemot köket." Mångsidig konstruktion fungerar både som förvaringsutrymme och stöder den vikta, målade och perforerade metalltrappan som leder till på övervåningen.

Kredit: New York Times

7. Extreme micro home.

Ring det extremt. Ring det enkelt, det här lilla Seattle-hemmet skapades genom att konvertera ett garage och använda återställda objekt. Den 250 kvadratmeter hus hem kostar $ 30.000 att konvertera. Hennes hus har ett litet men effektivt kök komplett med industrisänk, taklampa och trävinkasser, som alla är bärgade föremål. Metallhyllorna och bänkskivan är nya. En råmatentusiast, husägaren, frude la Varga, behöver bara en mixer för att laga mat och en camping spis för att koka vatten.

Kredit: Menter Architects

8. Där bilar en gång satt barn kör nu och leka.

Skapat av arkitekt Margaret Menter, föreställer detta ombyggda garageshus med två våningar i baksidan av ett hantverkarehem i Seattle det moderna familjerummet. En mångsidig paviljong skapades för att engagera familjen i kreativt och fysiskt spel och aktiviteter. Den andra nivån har ett stort multifunktionsrum, med cykel- och bilutrymme nedan, på första nivån. Detta skapades för att vara ett utrymme som var både flexibelt och stimulerande; ett utrymme som skulle utvecklas och förändras med barnen genom sina tonåren. Med flexibiliteten i rymden kan den användas för läsning - i hängmattorna; för att fysiskt - svänga från apanbarer, klättra repen eller springa runt fritt. Rummets flexibla utrymme gör att det enkelt kan omvandlas från ett gym till ett festrum, för underhållning på små, intima middagspartier eller mysiga familjefilmkvällar. Ett litet badrum och en nytta sänka finns i lokalerna, vilket gör upparbetning efter hantverkspartier och små sammankomster lättare. Utrymmet är modernt, strömlinjeformat och funktionellt, medan det fortfarande är sant för 1904-arkitekturen.

Kredit: Ahmann Architects

9. Skräpfyllt utrymme blir ett charmigt kök.

En gång ett litet skräpfyllt garage, det här underbara köket i Washington, D.C har utsikt över en vacker bakgård och uteplats, vilket gör det möjligt för naturligt ljus och natur att strömma in och fylla rummet. Konverteringen, utförd av Thomas Ahmann från Ahmann Architects, var ganska utmanande, eftersom garageets ursprungliga planlösning var extremt smal. Det L-formade köket uppdelades i olika områden samtidigt som en enhetlig känsla behöll. En arbetsyta, mudroom, lounge och en frukostbar integrerades i designen. Trots det smala utrymmet finns det fortfarande gott om utrymme att laga och röra sig fritt. En inbyggd hutch med skrivbordsutrymme installerades längst ner i köket, precis mot mudroomområdet som nås genom hemmet. Den platsen uppmuntrar alla att ta bort sina skor, hänga på lager och lägga in sina väskor innan de går in i köket. I slutet av ön sitter ett frukostbord byggt av återvunnet trä. Placering av bordet var avgörande för att skapa oavbruten flöde från framsidan till baksidan av rummet.

Kredit: Asterisk Restaurang

10. Tidigare garage blir en trendig och populär restaurang.

Slutligen är inte alla garageomvandlingar till hemmet och den utökade familjen. Ovan ser vi den högt beprövade restaurangen ASTERISK, som ligger i hjärtat av Tony Newport, RI. ASTERISK är känt för att ha en av de mest unika atmosfärerna i stan. "Inbäddat i ett renoverat historiskt servicegalleri skapar de 12 överdörrdörrarna och den öppna planlösningen en underbar gemensam atmosfär till skillnad från alla andra curbside-anläggningar i Newport." Patrons kan njuta av att äta en lugn under sommarmånaderna eller gå in för att njuta av den stora baren och matsalen komplett med öppet kök där de begåvade kockarna kan ses hårt på jobbet. Restaurangens kockar är kända för sina kreativa kombinationer av färska örter och klassiska såser, vilket skapar en perfekt blandning av innovation och originalitet till alla sina rätter. Restaurangen råkar också vara en Matnätverk favorit, med "bästa martinis i stan". Skulle du hitta dig själv i Newport, besök restaurangen och upplev en underbar arkitektur, inredning och en underbar måltid!

Andra underbara garageomvandlingsideer är konststudior, yoga och dansrum, biografer, stora lekrum som inkluderar biljard och andra bordsspel. Jag skulle gärna underhålla och skulle älska att konvertera mig till en stor matsal och underhållande utrymme komplett med en full bar, musik och underhållningssystem. Jag skulle gärna kunna öppna de stora garagedörrarna och föra festen utomhus. Vad skulle du göra med ditt garageutrymme om du valde att konvertera det?