10 Duplex interiördesign med en svensk touch

10 Duplex interiördesign med en svensk touch
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Svenska interiörer är kända för sin enkelhet och elegans. De lyckas uppnå storhet med väldigt få element. Färgpaletten innehåller mycket vit och stark kontrast men utan att blanda för många färger, texturer av mönster. Ändå är resultatet ett mysigt och inbjudande interiör med ett luftigt utseende och en känsla av stil som är svår att reproducera. Vi har valt idag en serie duplex inredningsdesigner som kännetecknar dessa egenskaper och vi hoppas att du kommer att njuta av dem och använda dem som inspiration för dina egna projekt.

1. Ny studentlägenhet i en 1800-talsbyggnad.

Detta är en duplex reserverad för studenter. För att kunna köpa den måste du bevisa att du är student och du måste ha 260 000 euro. Det är lätt att göra den första delen men det är det andra som utgör ett problem.

Hur som helst är det uppenbart att denna duplex har en mycket elegant inredning. Det är mycket luftigt och, även om det är mycket enkelt och monokromatiskt, det är också mysigt och inbjudande. De stora fönstren släpper in mycket naturligt ljus, och för övre våningen är det ett bra ställe för ett sovrum. De exponerade träbalkarna är en mycket fin detalj som verkligen hjälper till att ställa in atmosfären.

2.Modern och mysig duplex.

Den här är lite mer färgstark. Det är en duplex som har en modern inredning och har många intressanta detaljer som förtjänar att beundras. Färgpaletten är också fasthållning och ändå gör de rosa accenterna verkligen skillnad i köket. En mycket vacker detalj är den skyddade arbetsyta placerad i hörnet av vardagsrummet. Det är litet men det är borta från det upptagna området och har en mycket lugnande och elegant tapeter på väggen intill skrivbordet. Då finns också den lilla matta som ser ut som gräset från tapeten.

3.Duplex dekorerad med trä och vit.

I denna duplex är huvudelementen och de två kontrastdelarna de vita väggarna och träytorna. De interagerar snyggt och naturligt och de skapar en vacker färg- och textkontrast. De vita väggarna och taken tenderar att skapa en kall atmosfär men träytorna ger värme till inredningen och skapar en mycket fin balans mellan krafterna. Det är trevligt att det inte finns några andra färger som är inblandade i inredningen. Detta skapar en känsla av kontinuitet. Det är också ett intressant val för en modern inredning som vanligtvis är djärv och dynamisk. Det är en vacker riktning att följa.

4. Likartad duplex.

Här har vi en duplex som liknar den som presenterades tidigare. Vi pratar naturligtvis om färgpalett och hur träelementen interagerar med den vita inredningen. Men den här tenderar att vara lite mer lyxig. Hela inredningen är väldigt lätt och luftig. I det här fallet kommer cozyness från element som den vackra eldstaden och de utsatta träbalkarna. Det är en rymlig duplex med en funktionellt strukturerad inredning och stora fönster i komplement med stilfulla takfönster på övervåningen. Det vinklade taket dikterade i princip arrangemanget av rummen. Sovrummen måste bara placeras på den nivån.

5,64 kvadratmeter duplex.

MoreINSPIRATION
  • Duplex interiördesign med välkänd skandinavisk känsla
  • Elegant svartvitt interiör duplex
  • Essence Of Nordic Interior Decor In A Beautiful Swedish Apartment

Detta är en liten duplex med djärva färgfärger. Det mäter bara 64 kvadratmeter och ändå verkar det förvånansvärt rymligt. Det är på grund av den minimalistiska inredningen och bristen på onödiga möbler och dekorationer. Färgpaletten är begränsad som i fall av svensk inspirerad inredning men i detta fall har vi även ljusa stänk av färg i form av en djärv apelsinmatta och matchande kuddar. Faktum är att varje rum har minst ett litet färgstarkt element som står som en kontaktpunkt. Det är djärvt nog att sticka ut men subtil nog för att behålla enkelheten i hela inredningen.

6. Svart och vit duplex inredning.

Detta är också en djärv duplex men i detta fall är bristen på livliga färger väldigt uppenbart. Det mesta av inredningen är svartvitt. Det är en klassisk kombination av färger, en tidlös mix som alltid kommer att bli elegant och det är också en blandning som passar perfekt med denna typ av dekorer. Enkelheten i inredningen resulterar emellertid inte i monotoni. Duplexen kompenserade för det med djärva mönster och texturer. Vissa rum har till och med subtiella hints av färg som det blåa vintageskåpet från köket / matsalen eller de blekt rosa kuddarna från sovrummet.

7. En annan enkel duplex vi älskar.

Det här är en vindsilplex med ett interiör lite mer komplext än de vi hittills har sett. Även den här har något som alla andra saknade, en vacker terrass och en stark förbindelse med utomhus. Som i de flesta fall innebär en vindsvåning mer ljus, bättre ventilation och ett utomhusutrymme med vidsträckt utsikt över staden. I detta fall ger terrassen och fönstren utsikt över hustaken i den andra byggnaden och staden utanför dem. Inredningen har en nordisk stil med en begränsad färgpalett men en överraskande komplex inredning.

8.Bright duplex.

Som du redan vet är en nordisk inredning alltid ljus. Det är ett av de element som skiljer det från andra stilar, bland annat.Denna duplex är definitivt ljus. Naturligtvis bidrar de höga tak och vita väggar också till intrycket av ett större och mer luftigt utrymme. De ljusa trägolv kompletterar inredningen snyggt och lägger till värme utan att skapa en intensiv färgkontrast. Inredningen är modern och svarta möbler används som inslag för inredning. Duplexen är också mycket luftig och det beror på att de flesta av rummen är öppna utrymmen.

9.Stylish och modern duplex.

Detta är ett utmärkt exempel på en elegant inredning och det är bara så hänt att det också är nordiskt. Det är mycket elegant och har många iögonfallande detaljer. Det är till exempel intressant att det verkar finnas två olika färgpalettar som används för denna inredning. En innehåller svartvita kombinationer och de andra tonerna av blå, lila, röd och rosa. Det är som om det finns två separata sidor av diplexen. En är mer formell och dekorerad med neutrala färger och en är mysig och färgglada. Det är en avgränsning skapad enligt rummets funktioner och de två orienteringarna kombineras sömlöst.

10.Last nordiska duplex.

Vår sista pick är en klassisk nordisk inredning. Det är en duplex från Stockholm, som många av de andra som presenteras ovan och har ett interiör där detaljerna uppmärksammas omedelbart. Där har ingenting blivit förbisett. Duplexen är väldigt välorganiserad, snygg och välbalanserad. Fördelningen av rummen verkar emellertid lite udda. På första våningen finns vardagsrummet och två sovrum medan köket ligger på översta våningen. Det finns också en vacker takterrass. Inredningen är mycket snygg och accentbitarna är riktigt vackra. Detsamma gäller alla dekorationer. Vilken du gillar? {Bilder från: Valvet, 1 Kin Design och Skeppsholmen}.