10 Lätta Hantverk För Utomhus Sommarpartier

10 Lätta Hantverk För Utomhus Sommarpartier
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Under sommaren verkar allt bättre om det är gjort utomhus där du också kan beundra och njuta av det underbara vädret och de vackra omgivningarna. Utomhus sommarfester är frekventa och mycket populära. För att göra dessa partier roligare, behövs det ofta vissa DIY färdigheter. Med lite kreativitet och lite ledig tid kan du göra alla möjliga härliga dekorationer. Vi har förberett 10 sådana inspirerande exempel.

DIY Popcorn Bar.

En popcornbar är något som alla skulle tycka om. För att göra det behöver du sax, förpackningstejp, lakan av tissuepapper, förvaringslåda, kartong och en penna. Du kan göra serveringskeglarna ur vellum lampskärmar. Du kan också använda papper. Gör etiketter för var och en och placera vävnad i rutorna. Sedan ordna dem alla inuti. {Hittade på handsoccupied}.

Tenn kan lykta.

Kan lyktor vara lätta att göra och de är vackra dekorationer utomhus, speciellt under natten. För att göra dem behöver du burkar, en hammare, bailing wire, tång, spray färg och te ljus ljus. Rengör burkarna, fyll dem med vatten och lägg dem i frysen. Använd sedan en hammare och en spik för att göra hål nära toppen av varje burk. Låt isen smälta och göra handtag med hjälp av tråden. Sätt in ljuset och du är färdig. {Found on growcreative}.

Woodsy cupcake står.

En muffinsställning kan också vara ett bra projekt. Du kan göra en av små terrakotta-krukor och träskogar skuren i skivor. Spray måla krukorna vita eller någon annan färg du vill ha och placera dem mellan skivorna. Använd lim för att ansluta bitarna och låt det torka helt innan du använder cupcake stället. {Finns på thelovelyboardboard}.

Födelsedag hattar.

Om du också vill dekorera träden runt för festen, skulle strängljus vara ett perfekt alternativ. Du kan göra dem ur födelsedagshattar. Du behöver också semesterljus, sax och tejp. Ångra födelsedagshattarna och klippa runt toppen. Puncha sedan hål i varje hatt och fäst dem i ljussträngen med hjälp av tejp efter att ha skapat en konform. {Found on cremedelacraft}.

Ruffled Glass Cones.

MoreINSPIRATION
  • DIY Tissue Paper Flower Bakgrund
  • Utomhus Bar Designs som gör sena sommarpartier oemotståndliga
  • Gör dig redo för sommarbakgårdspartier

Glasskegledekorationer skulle se underbara ut, särskilt eftersom det är en sommarfest. För att göra dem behöver du Styrofoam bollar, bomullstyg, en varm limpistol, skrapbookpapper, en konmall, band, stift och polyesterfyllning. Klipp tyget i remsor och ruffla det. Gör sedan konerna och fyll det med fyllning. Wrap tyg runt bollarna och fäst dem på rufna konerna. {Found on icingdesignsonline}.

Pool Noodle Garland.

Garlands är alltid vackra och dessa är särskilt färgglada och attraktiva. För att göra dem behöver du nudlar, strängar, en exklusiv kniv och en skärmtappa. Skär nudlarna i skivor och mata dem på strängen. Tie en del i varje ände och häng det från taket, på ett träd eller någon annanstans du vill. {Found on sugarandcloth}.

Terrakotta cloche.

Här är ett annat extremt enkelt projekt: en terrakotta cloche. Det kan vara mycket användbart när du har snacks utomhus och du vill inte ha buggar att störa den roliga atmosfären. Allt du behöver göra är att göra ett hål längst ner på en terrakottakruka. Ta sedan ett stycke ett rep och knut det genom hålet för att göra ett handtag. Den cloche kommer också hålla maten varm eller kall. {Found on houseofearnest}.

Papperspåsäckar.

För en utomhusfest är mellanmålspåsar vanligtvis en mycket bra idé. För att göra dem behöver du papper. Klipp den i rutor. Vik en fyrkant i halv för att göra en triangel och vika sedan en sida över. Upprepa med andra sidan och de bör mötas vid kanterna. Fäll ned flikarna och lägg etiketter på mellanmålslådorna. {Found on liagriffith}.

Papper blomma lyktor.

Dessa mini-papper lyktor är vackra och de skulle se vackra ut i träd eller på en veranda. För att göra dem behöver du vävnadspapper, blomstöd, band, sax och varmt lim. Skikt mellan 6 och 8 ark tissuepapper och skär ut små rutor. Vik dem i kvarter och skär runt för att göra en kronbladsmodell. Ordna kronbladet, vika dem i hälften och skära en liten slits. Sätt in stammarna och lima blommorna. {Found on studiodiy}.

Fancy små pappersflaggor.

Här är ett annat exempel på färgglada papperskanter. För att göra dessa behöver du streamers och saxar. Klipp streamersna i mindre längder, vik dem i halva och upprepa tills du får en liten sektion. Klipp en liten rektangel ut ur varje vikad sida och låt dem fästa på toppen. Börja sedan skapa mönster med ett hålslag. {Hittat på studiodiy}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: