10 Easy DIY fotoramdesigner

10 Easy DIY fotoramdesigner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kan inte verkligen tänka på någon speciell gåva för en älskad? Vad sägs om att göra något själv? Det är alltid en bra idé. Du kan göra en fotoram. Det är inte svårt och det är också en bra present. Vad kan vara vackrare än ett foto av dina nära och kära i en vacker ram? Och om du inte kan räkna ut en design, här är några idéer:

Du kan göra en rustik ram. Du behöver kvistar, lim och en träram. Det här är mer som en fotoram makeover. Du limar i princip små kvistar till ramen tills det är helt täckt. {Found on hgtv}.

En annan idé är att omarbeta ett gammalt fönster som en ram. Det kommer också att ha ett rustikt utseende, men det kommer att vara bättre för en målning eller en affisch snarare än för ett foto. Du kan byta ut glaset om du vill, och du kan också måla ramen. {Found on keepsonringing}.

Du kan också alltid göra en ram från början. Ta några bitar av trä, sand dem ner och fläck dem. Håll sedan en sågtånghängare på baksidan av varje bräda och vänd den över för att lägga till fotoklip. {Found on lovegrowswild}.

Det här är en fotoram där du också kan lägga små saker som skal, till exempel för att skapa ett fint tema för det aktuella fotot. Det är en intressant idé och på så sätt kan du anpassa ramen på vad som helst du vill. {Found on site}.

MoreINSPIRATION
  • Fotoramsklocka
  • DIY lagrad ram galleri vägg
  • Digital fotoram för att matcha rumsdesignen

Om du hellre vill göra något mer organiskt, kan du försöka använda grenar från ett träd. Men skada inte trädet och försök bara hitta några fallna grenar. Klipp fyra stycken och blåa dem sedan för att göra ramen. {Found on site}.

En gammal fotoram kan användas på många olika sätt. Till exempel är det här som stämmer för att visa bilder men inte på traditionellt sätt. För att göra något liknande behöver du en tom ram, några sprayfärg, naglar, garn eller rep, tygnålar och foton. {Found on site}.

Detta är ett liknande exempel men ramen här är större. Det låter dig visa fler bilder. Du kan använda ramen från en gammal målning eller du kan också försöka använda ett fönster. {Found on delightfullyteal}.

Och här är ett annat intressant sätt där du kan använda en ram. Den här har ett fint skulpturellt utseende och det färgade garnet lindades bara runt ramen istället för att använda naglar för att fästa det. Du behöver inte ens klädhängare i det här fallet.

Och eftersom vi talade om gamla fönster och hur de kan omvandlas till intressanta fotoramar, är det här ett annat intressant exempel. Detta är ett dubbelfönster och det har en välvd design som gör den iögonfallande. {Found on tagfuertag}.

Du kan i princip använda någon form av gammalt fönster. Även den här typen av design kan vara bra. Det skapar en fin pusselliknande effekt för bilden. Du kan måla ramen eller lämna den så.