10 enkla DIY-projekt för att prova den här helgen

10 enkla DIY-projekt för att prova den här helgen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Har du lite ledig tid på dina händer? Varför inte försöka göra något intressant, kanske något för ditt hem? Även de enklaste förändringarna kan helt förändra atmosfären och kan göra ett rum att känna sig fräsch och livfull. Du behöver inte spendera mycket tid eller pengar för det. Det kan allt ske utan mycket ansträngning och vi har några underbara idéer för dig att prova i helgen.

Honeycomb väggdekal.

Låt oss börja med ett väggdekal. För detta projekt behöver du tape, sax, en mall och vanligt band. {Found on jadeandfern}.

Dekorera tallrikar och muggar.

Med bara en sharpie kan du göra alla möjliga bra saker som dekorera tallrikar och koppar. Rengör först skålen, plattan eller koppen, gör klotter och baka den i ugnen i 30 minuter. {Found on shescalledclaire}.

Hängande bälteskärl.

Två bälten, en juiceburk, några växter och en sten och de material du kan använda för att göra en hängande plantering. Ta av etiketten och mäta bältena. En kommer att vikas runt burkens hals och den andra från botten upp. Markera var du vill slå hål. Lägg sedan stenar, mos och växter inuti burken. Vik bälten runt burken och häng den sedan någonstans. {Finns på poppytalk}.

Mason burkar måla.

Masonburkar är utmärkta för alla slags projekt. En lätt idé är att göra vaser. Allt du behöver är några rena burkar och akrylfärg i de färger du gillar. Häll lite färg i burken och rotera den långsamt för att sprida färgen jämnt. Placera det med munnen på papper, låt det stå i 20 minuter och lägg det sedan upp för att bota över natten. {Found on self}.

Mässingskantade ramar.

MoreINSPIRATION
  • 18 guldpläterade DIY-projekt som gnistrar med elegans
  • Snygga DIY-projekt som du kan göra med guldfolie
  • Favorithandgjorda bakprojekt, Äì 20 Easy DIY-servingsfack

En annan idé kan vara att göra dina fotoramar mer intressanta. Du behöver lite tejp för att linda runt ramen och lite guldfärg. Spraya målar tejpen, låt den torka och markera ramarna med en penna. Dekorera sedan ramarnas hörn med bandet. {Found on urbanejane}.

Guldblad saftiga krukor.

Här är hur du kan göra dina plantare ser mer intressanta ut. Första målar krukorna. Använd antingen sprayfärg eller akrylfärg. Låt dem torka och applicera washi-tejp till avsnitt från ett område. Därefter applicera ett tunt lager av lim och sedan guldbladet. {Found on missrenaissance}.

Skivbräda.

En annan intressant sak du kan göra är en tavla som serverar tallrik. Du behöver en porslinskiva, tejp, tavlafärg, en pensel och en ugn. Rengör skivan, maska ​​av kanterna med tejp och applicera färgen. Ta bort tejpen och låt färgen torka i 24 timmar. Baka tallriken för att göra den mikrovågsugn och diskmaskin säker. {Found on witandwhistle}.

Rope vas.

Med en burk, rep och lim kan du göra en väldigt fin vas. Rengör burken och ta bort etiketten. Lägg sedan lim i ena änden av repet och fäst det på burkens undersida. Börja omsluta repet tätt tills du når toppen. Trim repet och lim kanterna på burken. {Found on baysidebride}.

Gyllene väljare.

Här är ett annat enkelt projekt: Golden votives. För att göra dem behöver du klara glasvaliver, metallguldfärg och en pensel. Måla svaga lager av guldfärg runt utsidan av glaset. Applicera färgen i flera lager. Låt rösterna torka i flera timmar och sedan kan du använda dem. {Found on baysidebride}.

Glödlampa vas.

Vi räddade bäst för sist: en glödlampa vas. Ta först bort det lilla silverskiktet på lampans undersida. Ta bort den svarta kåpan. Du kan använda tang eller en hammare men var mycket försiktig. Ta bort glasröret och ledningarna. Därefter lägger du bara till blommor och vatten. {Found on freepeople}.