Favorithandgjorda brickprojekt - 20 enkla DIY-brickor

Favorithandgjorda brickprojekt - 20 enkla DIY-brickor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Letar du efter ett projekt att ta itu med i helgen? Vad sägs om en DIY servering bricka. Det är definitivt en bra sak att ha i alla hem. Det gör frukostar i sängen så mycket roligare. Kanske har du redan ett serveringsfack som kan använda en makeover. I det här fallet ser du på rätt ställe. Ta en titt på de projekt vi förberedde för dig och välj den du vill bäst.

1. Birdie serving tray.

Spåra ett mönster på överföringspapper och placera det på facket. Överför det sedan med ett varmt, torrt järn. Anslut sedan träbearbetningsverktyget och bränn i designen efter att du har tagit bort papperet. Det tar bara några minuter. {Hittade på designsponge}.

2. Gamla facket blev modernt.

Detta är ett projekt som barnen också skulle vilja vara en del av. Applicera primer på ett gammalt magasin och spray sedan på två lagerfärger. Klipp ut cirklar och trianglar ur skrotpapper och limma dem på. Applicera sedan två lager mod podge. {Finns på citron}.

3. Havsglasmosaikbricka.

Applicera en tunn lim av lim på brickan och sprid den jämnt. . tryck i bitar av havsglas. Lägg sedan till lite injekteringsmedel och försiktigt avlägsna det tjockare lagret från toppen av havsglaset. Rengör glaset när du är färdig. {Found on sandandsisal}.

4. Ettad kartvisningsfack.

Tryck först ut en vägkarta efter eget val. Tape kartan till undersidan av ett fönster och applicera tydligt kontaktpapper. Spåra kartan på fönstret med hjälp av en verktygskniv. Ta bort de utskurna sektionerna och applicera ets över de exponerade glasytorna. Ta bort det extra kontaktpapperet. {Hittat på designsponge}.

5. Scrabble serveringsbricka.

Ta ett gammalt bricka, rengör det och ta bort handtagen. Sprid lite lim på och applicera sedan scrabble-plattorna en efter en. Fäst handtagen med skruvar. Vänta på en dag och häll sedan hartsen på brickan och plattorna. {Hittas på junkmailgemsblog}.

6. Dekorativt pappersfack.

Först måla ett gammalt magasin i en färg du gillar. Applicera två lackfärger och låt det torka. Mäta insidan av facket och skär det dekorativa pappret i storlek. Applicera en limma och lägg på pappret. Du kan också applicera ett andra lager och lägga till några bilder, tygskrapar etc. Täck brickan. {Found on prudentbaby}.

7. Vinkork serveringsbricka

MoreINSPIRATION
  • Personlig DIY-serveringsfack
  • DIY Servering Uteplats
  • Thanksgiving Wood Slab Serveringsbricka

För det här projektet behöver du en massa vinkorkar så börja spara dem. Först målar brickan svart. Justera sedan vinkorkarna och kom med en design som du gillar. Ta bort korkarna och lima dem sedan till facket en efter en.

8. Bildramsback.

Hitta en gammal bildram med glas på båda sidor. Välj sedan ett föremål att sätta in. Det kan vara ett foto, tygprov eller en handduk. Sätt in objektet i ramen. Fäst låshandtagen och borra hål i ramen. {Finns på plats}.

9. Zig-zag serveringsbricka.

För det här projektet kan du använda ett gammalt fack eller en låda. Om det inte har handtag, lägg till då. Applicera vanligt vitt kontaktpapper i botten av facket. Använd sedan metallbandet för att placera randar i slumpmässiga vinklar. Trim och rengör kanterna. {Found on lovelyindeed}.

10. Skivbräda.

Hitta ett porslinskivor som du kan använda för projektet och rengör det och låt det torka. Använd sedan tejp för att maska ​​av kanterna. Applicera tavlafärg med pensel och låt varje kapp torka. Ta bort tejpen och låt disken torka i 24 timmar. Därefter baka fatet. {Hittat på vitandwhistle}.

11. Burlap-bricka.

Först och främst måste du klippa burlap perfekt. Du behöver tre bitar av tyg för det här facket. Skär dem i samma storlek och linjer upp dem: insidan, vadderingen och inklädningen. Sy runt kanterna. Klipp hörnen och vänd rektangeln inuti. {Found on craftingagreenworld}.

12. Återvunnet kartongbricka.

Om du inte har ett serveringsfack kan du skapa en. Hitta en tom kartong och, om nödvändigt, förstärka den med tejp. Klipp en annan bit kartong för att passa i botten av facket. Skär sedan ett tygstycke och lim det på. Därefter täcker du rutan själv med tyg. {Found on lilikoijoy}.

13. Penny tray.

För det här projektet behöver du massor av pennies. Tryck först på brickan och måla sedan. Därefter börja rengöra penniesna. Tvätta bara med tvål och vatten. Ordna dem på botten av facket och, när du är nöjd med designen, börja klistra på dem. {Found on beingbrook}.

14. Stripat träbricka.

Ta en bit av trä, skära den i storlek om det behövs och fläck det. Borra fyra hål i hörnen av brädet och fäst bunfötterna. Använd sedan tejpen för att skapa ränder på facket. Använd sedan färg för att skapa den design du har valt. {Found on site}.

15. Lucite bricka.

Det första du behöver göra är att köpa en akrylbricka. Skapa sedan ett par liners för att ligga i facket. Du kan skriva ut dem och sedan laminera dem. Det är väldigt enkelt och du kan välja och vilket design eller mönster du gillar. {Found on twotwentyone}.

16. Flat bricka med handtag.

Ta en gammal bildram, mäta den och markera var vred eller handtag går. Skruva fast dem med skruvar. Om du vill kan du placera ett verkligt foto inuti eller, om inte, kan du använda dekorativt papper. Du kan också måla ramen. {Hittad på unabodaoriginal}.

17. Enkelt tavla bricka.

För att göra detta bricka behöver du ett träbräda som du fläckar.Tappa sedan av brädans kanter. Applicera tavlan färg på insidan av brädet och låt det torka. Ta bort bandet. Fäst sedan TWP-handtag i facket. {Hittade på domesticsuperhero}.

18. Sillbenskrin.

För detta projekt behöver du balsa träplattor. Måla hälften av dem turkos och fläck resten med träfläck. Rita en rad ner i mitten av varje ark. Markera sedan varje ½ "ner längden på träet och dra linjer horisontellt. Skär ut rektanglarna och ordna dem i ett sillbenmönster inuti facket. {Found on stylemepretty}.

19. Vinfat-inspirerat fack.

Ta toppen av ett runt bord eller en trä som har rätt form och storlek. Gör en stencil med hjälp av kontaktpapper. Använd sedan hantverkfärg och en svampborste för att överföra designen. Låt det torka och sedan fläcka träet. Fäst handtagen och du är färdig. {Found on lilblueboo}.

20. Vävd korkbricka.

Här är ett intressant sätt att använda korkremsor. Använd dem för att göra ett vackert vävt fack. Du behöver cirka 30 remsor totalt. Placera 15 ränder. Ta en annan och väva den genom mitten. Upprepa med de andra. När du är klar, spåra en cirkel på korken och skär ut formen. Använd den för att styra facket.