10 Easy DIY Wall Art Ideas

10 Easy DIY Wall Art Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att hitta väggkonst för ditt hem kan vara både svårt och dyrt. När du har ett specifikt utseende i åtanke kan du själv göra det bästa alternativet. Det kan tyckas skrämmande för vissa heminredare, men att skapa väggkonst behöver inte vara komplicerat. Här är 10 idéer som gör det enkelt.

Frame Scrapbook Paper eller Wallpaper.

Skrapbookpapper och tapeter kommer i många bra mönster och färger. Du kan helt enkelt ta ett ark av sådant papper, klippa det i storlek och rama det för att komplettera din existerande inredning och ge lite intresse för dina väggar.

Förstora Instagram Foton.

Att visa personliga bilder är ett populärt sätt att dekorera väggar. Du kan göra denna taktik lite mer intressant genom att skapa stora utskrifter från dina Instagram-foton med hjälp av en utskriftstjänst som Printstagram eller skapa din egen collage.

Fäst tyget på väggen.

Om du verkligen vill göra ett uttalande på din vägg, men inte gillar permanent bakgrund, kan du helt enkelt fästa lite tyg på väggen med tygstärkelse och en färgrulle. Den släcker utan att skada väggen, så den kan användas som en mer tillfällig dekorativ lösning.

Använd boksidor.

Saker som bilder från en barnbok, noter och andra boksidor kan inramas och användas som enkla konstbitar, särskilt för barnens rum eller medierum.

Tryck och ram blommor.

Använd en blomsterpress eller några tunga böcker för att göra torkade blommor och växter till rambara föremål som kan lägga till en naturlig inredning i ditt rum.

Rama in bilder i ett gammalt fönster eller dörr.

MoreINSPIRATION
  • 5 olika sätt att skapa en uttalande vägg
  • Tips och idéer för att skapa ett vackert väggkonstgalleri
  • Tips för att skapa en sammanhängande gallerivägg

Om du vill visa personliga foton men inte vill använda vanliga gamla ramar kan du använda ett gammalt fönster eller dörr med olika inlägg för att visa dina foton på ett unikt sätt.

Skapa ett kluster av speglar.

Speglar skapar en illusion av mer utrymme i ett rum, men vanliga gamla speglar lägger inte till en hel del intresse eller personlighet. Du kan dock hänga en grupp mindre speglar med intressanta ramar för att skapa en illusion av rymden och även lägga till lite konst på dina väggar.

Visa citat eller text.

Även om du inte är mest artistiskt benägen, kan du enkelt använda stenciler eller mallar för att skapa en del konst på en duk som visar en favorit citat eller låttext på ett intressant eller färgstarkt sätt.

Måla över väggskivor.

Om du inte vill hänga någonting på dina väggar kan du bli kreativ med målarens tejp eller väggstenor för att skapa intressanta mönster eller konst direkt på dina väggar.

Skapa geometriska mönster.

Allt som krävs är en del målare tejp och kanske en stencil eller två för att skapa en geometrisk målning på en duk eller i en ram för att komplettera ett modernt eller minimalistiskt rum.

Möjligheterna att skapa väggkonst är verkligen oändliga, men de behöver inte vara komplicerade. Det här är bara några sätt du enkelt kan lägga till en konst på dina väggar som du kan vara stolt över att säga att du gjorde dig själv.

Bilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: