10 Easy Mirror DIYS för ditt hem!

10 Easy Mirror DIYS för ditt hem!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Speglar är en av de bästa delarna av en inredning för alla hus. De är mångsidiga, passar in i något temat eller stilgenre och de lägger alltid till en nödvändig illusion av extra utrymme och en strålning av naturligt ljus. Ta det lätta att dekorera och koppla ihop med det enkla av ett av dessa projekt för en extra speciell behandling för ditt hem! Ta en titt på dessa spegel DIY!

1. Pallramar.

Ta en framramad spegel och använd gamla träpallar som din ram. Det ger utrymme en mjuk, rustik och trendig känsla till ett snyggt, neutralt rum! Det är också enkelt! {Hittas på theroosterandthehen}.

2. En solbränning.

Vi älskar den här så mycket, vi kramar om det igen. Börja ta de fallna kvistar och pinnar! De kommer säkert att vara till nytta för denna chic och enkla DIY.

3. Cut-out Art.

Ta tag i trä och gå till jobbet. Detta kommer att ta lite mer skicklighet eftersom du måste klippa ut en ram och måla den! Gå Victorian eller mer modern, det är helt upp till dig! {Found on the handmadehome}.

4. En del jute.

En oramad, cirkelspegel och en Styrofoamkrans är allt du behöver för att få det igång. Ta sedan en del jute och starta omslaget - på nolltid får du den mest perfekta, pittoreska inredningen. {Found on thevanrensburgs}.

5. Ljusåtgärd.

MoreINSPIRATION
  • Spegel, Spegel på väggen (Badrumspeglar)
  • DIY träramad spegel
  • Sue Wright Mirror

Prata om en pick-me-up! Ta en äldre spegel och sträng lite glittrande, blinka ljus på det! Det kommer omedelbart att lägga till en bit av romantisk, whimsy överklagande.

6. Runda och Runda.

Det här har lite träskärning inblandad igen. Du behöver en unframed spegel, ett trästycke som ska användas som ram och sedan några runda träskivor att fästa vid den ramen. Lätt och rustikt! {Hittade på thatsmyletter}.

7. Festlig Roligt.

Oavsett om det är den 4 juli eller Kristus, utnyttja alla semesterpenna och skapa en rolig festlig ram för din spegel. Använd sedan det varje gång årets tid rullar runt. {Found on ayudaadecorar}.

8. Tygöverdrag.

Ja, allt du behöver är lite tyg som täcker ramen! Det kommer att vara helt anpassat till dig och lätt att ändra om du behöver. {Found justagirlblog}.

9. Styrofoam Love.

Vad sägs om att använda Styrofoam som en texturell stilstil? Allt som gjordes här var lite av målning och utsmyckning. {Found on diyshowoff}.

10. Klädd i Snäckskal.

Alla dessa snäckskal som du har sparat från åren till stranden, ja, du kan äntligen sätta dem till god användning! Ta ut limpistolen, för det är så enkelt!