10 enkla uthyrningsuppgraderingar du kan göra (och ta med dig när du flyttar)

10 enkla uthyrningsuppgraderingar du kan göra (och ta med dig när du flyttar)
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Många hyresgäster bosätter sig för ett föråldrat, tråkigt utrymme tills de kan flytta in i sina drömers hem. Goda nyheter, hyresgäster: du behöver inte! Här är några enkla hyresuppgraderingar som du kan klara dig själv (eller med lite hjälp) på nolltid. Ännu bättre: du kan ta dessa uppgraderingar med dig när du flyttar!

1. Lägg till ett regndagshuvud till din dusch

Bild: Toronto Interior Design Group

Vill du ha en total spa-upplevelse? Byt ut det gamla hyttshuvudet för en lyxig regndagsstil. Installation är inte svårt; Det ska ta mindre än en halvtimme.

Enligt Planit DIY, enkelt skruva bort det gamla duschhuvudet, lägg till lite teflonband runt trådarna och skruva in den nya regndräktens fixtur på. Kom ihåg att stänga av vattnet först och spara det ursprungliga duschhuvudet för att sätta tillbaka när du flyttar!

2. Uppgradera dina badrumsfacklampor

Bild: Blackknight Group

Badrum fåfänglampor är prisvärda och lätta att installera. Besök ditt favorithem för förbättring för bästa möjliga sortiment. De flesta kommer med enkla instruktioner om hur man installerar dem, men om du är i tvivel, anlita en licensierad elektriker. Det borde vara professionellt ingen tid alls för att slutföra denna badrumsuppgradering.

Vill du ta det till nästa nivå? Om du enkelt kan ta bort den befintliga spegeln, byt ut den med en koordinerande spegel för att koppla in din nya belysningsarmatur.

3. Lägg till en smart termostat

Bild: Amazon

De senaste smarta termostaten gör ditt hem bekvämt och sparar pengar genom att reglera temperaturen hela dagen. De är lätta att installera, och kan ofta slås på eller av fjärr via en smartphone-app.

Amazon Ecobee kommer med Alexa röst- och rumsgivare, vilket gör att ditt hem temperatur är lika enkelt som att berätta vad du behöver.

4. Sätt tillbaka lampans lampa med en dimmer

Bild: Bästa byggare

Skapa ett avancerat, lugnt sovrum (och lägg till lite atmosfär) med något så enkelt som att byta ut ljusbrytaren med en glidande ljusdämpare. Justerbar belysning gör en stor skillnad i sovrummets atmosfär.

5. Lägg till mer belysning i din garderob

Foto: HGTV

Gör din garderob mer funktionell genom att lägga till belysning. Spårbelysning, LED-lampor, eller till och med ett ljusare taklampa gör det lättare att hitta vad du behöver.

Inga eluttag tillgängliga? Installera batteridriven LED-lampor. Batterilivslängden är lång, tack vare lågspänningen använder LED-lamporna.

6. Uppgradera till en sval köksvattenkran

Bild: Inc Arkitektur och design

Du kan plocka upp en sprutkran med kommersiell stil på ett hemförbättringscenter för under 150 dollar - några inkluderar även en koordinerande tvåldispenser! Installation är inte svårt, och den estetiska skillnaden är fantastisk.

7. Välj moderna fönsterhöljen

Bild: Tom Stringer

Gardiner, romerska nyanser och andra typer av fönsterbeläggningar är värda splurge. De drar din befintliga inredning tillsammans samtidigt som du lägger till en lyxig känsla för din hyra. Dessutom är de i de flesta fall lätta att ta ner och flytta till ditt nästa hem.

8. Handel ut gamla vägguttag med smarta

Bild: Lowe s

Majoriteten av laddning som händer hemma är för USB-enheter. Varför byta inte ut dina gamla vägguttag med nya multifunktionsenheter med USB-portar? Enkla hyresuppgraderingar som här förenklar ditt utrymme och gör ditt liv så. Mycket. Lättare.

9. Montera trådlösa högtalare i varje rum

Bild: Sonos

Högkvalitativa trådlösa högtalare är små och lätta att montera. De gör det enkelt att strömma musik till vilket rum som helst, eller förbättra ljudkvaliteten för vad du än tittar på. När du har trådlösa högtalare ställts in i dina favoritrum kommer du aldrig att gå tillbaka till grundläggande.

10. Byt ut kökets hårdvara och knoppar

Bild: Elizabeth Lawson Design

Hemligheten att byta ut knopparna - utan att borra hål i hyttskåp - är att uppgradera dem med samma storlek eller typ av knoppar som de skåp som för närvarande används. Projektet är enkelt: allt du behöver är en skruvmejsel och en liten väska för att säkert behålla den ursprungliga hårdvaran tills det är dags att lägga tillbaka det. Var inte rädd för att blanda och matcha stilar för ett unikt utseende.

Om du bor i en hyra - eller om du just flyttat till en hyra - ge några av dessa enkla hyresuppgraderingar ett försök och lägg till lite mer lyx i ditt liv som du kan ta med dig när du flyttar ut . Om du gör det, släpp oss en rad i kommentarerna och låt oss veta hur det gick!