10 miljövänliga sätt att renovera ditt hem

10 miljövänliga sätt att renovera ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Efter ett tag behöver våra hem förändring eller lite uppdatering. De kan verka trötta och gamla och behöver lite uppfriskande. Helst kanske du kanske vill flytta till ett större hem men ekonomin har oroat dig och du vill spendera dina pengar klokt. Så i stället har du bestämt dig för att renovera ditt hem, inte bara för att uppskatta det, men för att bättre tillgodose dina nuvarande behov och livsstil. Om du inte har tänkt dig att göra det redan kanske du vill tänka på några miljövänliga sätt att renovera ditt hem.

1. Köp återköpta

Bli inte upptagen med att behöva ha den nyaste och glänsande. Tänk på andra material som återvunnet trä, vilket inte bara är ett miljövänligt val utan sublimt snyggt och växer i popularitet i alla typer av hemrenoveringsprojekt. Återvunnet trä är ett utmärkt val för motplattor, golv och väggar. En CKD (certifierad köksdesigner) nyligen använt återvunnet trä runt en köksfläkt. I slutändan kommer du att spara tid, pengar och energi som skulle krävas för att producera en liknande och nyare produkt.

2. Dekonstruera ditt hem - släng det inte!

Om du planerar att riva ner väggar eller till och med slå ner hela lokalen, gå först runt ditt hem för att se vad du kan spara och återanvända på förhand. Det är inte bara det här miljövänliga, men det kommer att spara pengar i slutändan. Om det inte är sönder, fixa inte det! Mest sannolikt finns det massor av material som du kan rädda och återanvända. Överväg allt från ljusarmaturer, till golv, kakel, tegel, skåp och formning. Om du planerar att byta ljuskrona i din matsal, istället för att kasta den, tänk på att använda den i ett annat rum - kanske ditt kök, din dotter sovrum, även ett badrum!

3. Donera dina oönskade föremål.

Så du vill verkligen inte ha det ljusa ljuskronan i något annat rum. Kasta inte det, istället ta det till Goodwill eller en sändningsaffär. Kanske har du till och med en häftig vän som kan njuta av ommålning och återanpassa den. Ett annat bra alternativ för din ljuskrona, liksom andra föremål som apparater och skåp, är Habitat for Humanity. Inte bara välkomnar de alla oönskade material, men de säljer alla donationer och 100% av intäkterna från dessa material används för att bygga nya bostäder för de fattiga. Med detta i åtanke är du inte bara miljövänlig, men du ger verkligen tillbaka till samhället.

4. Tänk energieffektivt

När du handlar om nya apparater som kylskåp, diskmaskiner och ugnar letar efter de som är mest energieffektiva. Dessa produkter har Energy Star-logotypen direkt på dem och ger dig all information du behöver. Många av dessa stora apparater, särskilt de exklusiva kylskåp, genererar mycket el. För många människor är dessa avancerade apparater inte bara kostnadseffektiva, men de kommer till och med att kosta mycket mer att springa också.

5. Överväg att köpa förhandsägda material

Habitat for Humanity är en sådan återförsäljare, men det finns många över hela landet, vissa specialiserar sig även i avancerade produkter. Detta kan vara ett bra och kostnadseffektivt sätt att göra om ditt hem. Om i slutändan det SubZero-kylskåpet är ett absolut måste, kan du spara tusentals dollar att köpa en som har använts för ett par år. Skåp kan vara den största kostnaden för en renovering av köket, dessa bärgningsbutiker har ofta högkvalitativa skåp i fantastiskt skick. Det är en idé som är värt att undersöka.

6. Re-face istället för att ersätta

Som jag just nämnde, kan den största kostnaden av något kök ombyggnad mycket väl vara dina skåp. I stället för att ersätta dem helt, överväga ommålning dem eller helt enkelt refacing dem. Mest troliga är dina skåp i bra förhållanden. Nya dörrar och lådor kan ge till synes trött skåp ett helt nytt liv!

7. Använd låga färgfärger

Lågmålsfärger är jordvänliga och bättre för dig och din familj. Benjamin Moore, till exempel ledande inom färgteknik och innovation sedan 1883, erbjuder sina Natura No-Voc Paint. Denna färg är praktiskt taget luktfri, 100% akryl och splatter resistent. Det är självprimerande och bär "Green to Promise" beteckningen. Bäst av alla Natura linjer finns i varje Benjamin Moore färg!

8. Isolera

Välj en högkvalitativ isolering. Ju bättre isolerade ditt hem är desto bättre är det skyddat från elementen. Ditt hem blir varmare på vintern, så att du kan hålla termostaten lägre och kallare under de varma sommarmånaderna.

9. Låt solen skina in!

Många människor börjar överväga solenergi när de ombygger sina hem. Solenergi kan påverka dig också uppvärmningsräkningen. Takljus och solpaneler är kända för att hålla energikostnaderna nere. De kan användas för att värma, eller hjälpa till att värma ett hem, och ger ofta tillräckligt med kraft för små saker som fontäner att springa.

10. Besök räddningsverk och antikaffärer

Antikaffärer och sändningsaffärer är bra ställen att besöka för saker som dörrknoppar, armaturer och jämna mantlar. Det här hjälper inte bara din bottenlinje, men de här återställda objekten kommer att ge en charm och värme till ditt hem som helt enkelt inte kan replikeras av deras nyare motsvarigheter.

I slutändan väljer man att renovera ditt hem på ett miljövänligt sätt, inte bara hjälper miljön utan låter dig göra det samtidigt som du ger tillbaka till ditt samhälle samtidigt som du sparar några seriösa pengar. Vad tycker du om att vara miljövänlig när det gäller ditt hem?