Everday Chores som kommer att hålla ditt hem rent

Everday Chores som kommer att hålla ditt hem rent
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ibland är allt du behöver göra enkla uppgifter varje dag för att hålla ditt hem snyggt och rent. Från köket till badrummet, om du gör en punkt att ta fem till tio minuter av varje dag för att göra några sysslor, så kommer ditt hem att hållas rent varje dag i veckan!

1. Sopa golven.

Gör en snabb sopning av dina golv med störst trafik. Från köket till vardagsrummet, slå dem alla med ett kvast eller vakuum så att ingen smuts och damm börjar röra sig.

2. Vik filtarna.

Se till att allas sängar är gjorda och kuddarna i vardagsrummet viks och kuddarna ligger precis så. Denna enkla uppgift kommer säkert att göra hela huset mer organiserat.

3. Torka ytor.

Efter middagen eller på morgonen efter att du borstar tänderna, ta en tvättduk eller en pappershandduk för att torka av damm, smuts och naturligtvis alla bakterier. Lysolservetter fungerar perfekt för detta jobb.

4. Sätt tillbaka allt.

Rengör när du går, varje dag. Lämna inte ett utrymme rubbigt eller fullt av saker du behöver sätta i ett annat rum. Att göra detta till en vana hjälper dig ut veckan och veckan ut. Detta behövs definitivt på hemmakontoret och köket!

5. Återvinna och skräp.

MoreINSPIRATION
  • Hur man rengör ditt hem för att bli av med kvalster
  • Håller huset rent varje vecka: Ett schema
  • 10 områden du glömmer att rengöra och hur du rengör dem

Ta papperskorgen ut! Vänta inte till sista minuten för att ta soporna ut i alla badrum och i köket, du kommer att känna ljusare när du slutar försöka sätta allt i en överflödig soptunna.

6. Skålen.

Håll upp med disken på en daglig bas. Låt dem inte ligga i diskbänken hela veckan. Ladda diskmaskinen efter behov och lägg upp disken!

7. Damm när det ses.

Om du ser damm på fåfänga eller på lampskärm gör du det. Låt inte det bygga upp och göra mer av ett jobb för dig själv på söndag eftermiddag.

8. Kasta bort det förfallna.

Var försiktig när du öppnar kylskåpet. Kasta bort utgått mat när det behöver vara och inte bara under din månatliga köksrengöring.

9. Gå igenom posten.

Sluta hämta all mail på köksdisken. Istället går du igenom dig när du hämtar det. Eller åtminstone filen papper och öppna allt upp i slutet av dagen.

10. Tvättservice organiserar.

Skapa inte högar. Även om du inte gör en belastning varje dag kan du åtminstone ha allt sorterat och separerat för att göra tvättdagen glattare och snabbare.