10 Exempel på Pantones 2012-färgprognoser i rum

10 Exempel på Pantones 2012-färgprognoser i rum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag kommer ihåg att min teckningslärare försökt att förklara hur färger kan påverka vårt humör när de används för vissa interiörer. Således berättade han för oss att ett grönfärgat rum kan få oss att känna sig mer avslappnade eller tvärtom kan ett orange rum få oss att känna oss mer upprörda och fulla av energi. De kalla nyanserna som blå och lila kan skapa en kall atmosfär medan de varma nyanserna som gula eller bruna kan få oss att känna sig varmare.

Jag antar att allt beror på våra uppfattningar och hur vi ser saker. Det är intressant att se att det finns några färger som kan dominera några interiörer varje år och färgbolaget, Pantone gör en lista med färger förutspådda för varje nästa år. Vi kan se några exempel på sådana förutsägelser gjorda för Pantone i år.

Tangerine Tango Pantone 17-146.

Det finns Tangerine Tango Pantone 17-1463 som är en stark röd nyans som kan kombineras med vita eller svarta nyanser som skapar en färgstark inredning, full av energi och liv.

Sjöstjärna Pantone 16-1120.

Enligt vår uppfattning är denna Pantone 16-1120 faktiskt en utmärkt färg för sovrum. Det är naturens färg och kan blandas med andra nyanser som blått och grönt.

Margarita Pantone 14-0116.

Här användes tryck med Buttery Yellows, Warm Orange, Powdery Blues och Seafoam Green.

Solar Power Pantone 13-0759.

Solar Power Pantone 13-0759 är en lila nyans som kan förekomma i olika nyanser och inspirerar vanligtvis dig till en atmosfär där allt verkar så känsligt och bräckligt. Vita eller svarta accenter kan slutföra denna underbara färg för en komplett vacker inredning.

Bellflower Pantone 18-3628.

MoreINSPIRATION
  • Pantone har tillkännagivit 2014 års årets färg: Radiant Orchid
  • Pantone 2013 trender i inredning och möbler färgpaletter
  • Hur man dekorerar med ultraviolett, Pantone-färg år 2018

En annan nyans som används för detta år kallas Bellflower Pantone 18-3628 som refererar till en gul nyans. Det är en färg som passar perfekt med svarta eller mörkbruna föremål eller för en varmare och mer levande inredning kan den användas med röd.

Cabaret Pantone 18-2140.

Glädjande och optimistiska personer kommer definitivt att uppskatta Cabaret Pantone 18-2140 som är en stark rosa nyans. Det gör allt ser mer glatt, optimistiskt och yngre och kanske kommer tjejer att uppskatta det mer.

Sweet Lilac Pantone 14-2808.

Sweet Lilac Pantone är speciellt för tjejer, ett färgschema som är unikt, stilfullt, och har fortfarande en stor feminin touch.Denna lila kan skapa en intressant atmosfär i ett nuresery rum och varför inte i ett tjejflickorum.

Coockatoo Pantone 14-5420.

Om du är ett fan av Homedit kan du veta att det är många designinspirationer som har denna färg. Coockatoo Pantone 14-5420 gör skillnaden från alla pantone färger med djärv och naturlig touch.

Driftwood Pantone 18-1210.

De djärva färgerna är trender också i år och Driftwood Pantone 19-1210 skapar ett helt nytt visuellt språk på duk. Även de djärva färgerna ger ett modernt utseende till vilket rum som helst.

Blå Pantone 19-3953.

Slutligen, ett annat exempel hänvisar till Socialite Blue Pantone 19-3953.Det är en mörkblå nyans som kan skapa en officiell atmosfär eller ett helt blått rum med olika nyanser av denna färg gör att du reser till en marin värld. Tack till decorati och pantone för bild och information.