10 Extravagant sätt att dekorera för Halloween

10 Extravagant sätt att dekorera för Halloween
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Halloween kan vara en riktigt kul tid för familjen och grannskapet. Godis och sötsaker, läskiga berättelser och filmkvällar ... det behöver inte någonsin tas ur sammanhanget. Med det sagt är vi alla redo för Halloween och vill dela med dig några skandalösa, extravaganta, oerhört kreativa och fantastiska sätt som vissa har bestämt sig för att dekorera för denna spöklika, cooky semester! Njut av inspirationen, ta några idéer och försök att replikera någonting för dig själv !!

1. Det skeppsbrutna skelettet.

Den här killen bestämde sig för att ringa upp Black Pearl och få andan kraschar på gården. Med viss allvarlig skicklighet skapade de en fartygsbrott i livsstil och det är ganska gammal kapten.

2. Var gick spåren?

En annan skelettdrivare var den skyldige i denna tragiska olycka. Någon bestämde sig för att ha ett tågkrasch i deras kyrkogård.

3. När spindel attack.

Denna byggnad bestämde sig för att bli lite infekterad. Ta massor av spindelväv och köp några av de extra stora spindlarna du har sett hängande runt några av butikerna för att skapa detta mästerverk.

4. Huset är fullt.

Ja, huset är fullt av lite av allt! Varje fönster är täckt av skrämmande silhuetter!

5. Det ultimata hemsökta huset.

MoreINSPIRATION
  • 8 sätt att använda webben för Halloween!
  • 7 sätt att dekorera med skalle och skelett för Halloween
  • 10 sätt att dekorera för en Witchy Halloween

Stiga upp i fönstren, lägg till lite dammiga spindelväv och massor av andra saker. Denna familj gick verkligen all-out i deras strävan att skapa ett spökigt hemsökt hus!

6. Den snygga entréen.

Du behöver inte vara kitschig. Du kan också klä ditt hus på ett super elegant sätt. Apelsiner, svarta och vita ... pumpor, band och kastar!

7. Trick-or-treat manteln.

Fyll upp apotekskrukor med marshmallows och godis, skapa en livlig banner, lägg till gnistrar, spindelväv ... gör det till en Halloween-explosion på manteln eller matsalen bordet!

8. Pumpa fylld hus.

Hur många tända pumpor tror du att du kan fylla på gården med? Detta hus använde ton för att skapa en mycket orange glöd! Var bara försiktig så att du inte orsakar och brandar risker om du försöker ut det här.

9. Och han gick genom trädet.

Jag har sett detta gjort med en häxa och med ett skelett också. Det kommer definitivt att få allas uppmärksamhet från gatan!

10. Häxan är i.

Om du verkligen vill skapa en scen, använd torris eller en dimma för att ge den kusliga atmosfären. De skapade lite rök för kittel i den här lilla skärmen!