10 Fars dag Present Idéer: Gör det själv!

10 Fars dag Present Idéer: Gör det själv!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Fars dag närmar sig och det är definitivt svårare att köpa för pappa än vad det är för mamma. Vi kan säkert inte köpa grillutrustning varje år, särskilt om pappa knappt kan använda grillen! Istället, varför inte skapa något som bara är för honom? Även om du är en nybörjare DIY-er, betyder det inte att du inte kan få händerna lite smutsiga. Låt oss ta en titt på några DIY Faderdags presentidéer och låta dem inspirera.

1.Wine Tumblers.

Ta några gamla vinflaskor och vrid dem till tumblers för din vino-loving pappa! De är skraj, de är trendiga och de är också lite maskulin .. perfekt för husets man! {Found on brit}.

2. Tape Dispenser.

Gör pappa många projekt runt huset? Är han en riktig "handy-man?" Tja, om så är fallet, skapa den här enkla banddispensern för att koppla ihop i garaget. I en nypa kommer pappa att kunna ta tag på vilken typ av tejp han behöver för något projekt han jobbar med. {Found on makezine}.

3.Cord Roll.

Perfekt för affärsmannen på språng, pappa sätta ihop sina datorkord och så i denna slanka och snygga ärm. Se bara till att du följer anvisningarna! {Found on brit}.

4. Mustaschmugg.

Ta en mugg, ta en Sharpie och tryck den i ugnen. På nolltid har du en personlig rån för din kaffe eller te-älskande pappa! {Found on site}.

5. En trofé.

MoreINSPIRATION
  • 20 Mors dag Present Idéer: DIY Klar!
  • 10 Fabulous Födelsedagsgåva idéer för DIYer
  • 7 enkla DIY Idéer för att återanvända tomma flaskor

Gör din egen trofé för den "bästa pappan i världen!" Det kommer inte bara att vara en ovärderlig besittning av hans under de kommande åren, men det kommer att fördubblas som konst för hemmet och för gäster att ta en gander på. {Found på elementärfunktionen}.

6. Väggkonst.

Detta kan utformas på de mest personliga sätten, men idén är säker. Ta tag i mamma och alla de små och komma igång på denna lätta, men charmiga, Fars dag presentidé. {Found on the handmadehome}.

7. CheckerBoard.

Gör något super minnesvärt. Gå ut och skapa en jätte checkerboard för dig och pappa att spela varje kväll. För att inte nämna, lägger den till rätt sort ungdomlig, mysig charm till bakgården.

8.Wheel Clock.

Det här är perfekt för pappa eller till och med i "manens grotta". Ta ett cykelhjul och börja jobba! Det har en sådan industriell, manlig känsla, ingen pappa kommer att kunna motstå! {Found on site}.

9. Tie Pillow.

Ta en massa pappas gamla band och vrid dem till en kudde för vardagsrummet eller för hans stora, bekväma stol. Det har minnen, det har stil och det gjordes av DIG, vilket är den bästa delen. {Found on bhg}.

10. Hängmatta.

Ja, du kan till och med göra en hängmatta för att klä på bakgården och för pappa att vila och koppla av under våren, sommaren och hösten.