10 eldstäder för vilken stil som helst. Vilken är din?

10 eldstäder för vilken stil som helst. Vilken är din?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eldstäder, precis som alla andra tillbehör eller dekoration till huset, kommer i olika stilar, modeller och mönster. De har alla unika egenskaper som gör dem speciella och någonstans där ute måste det också vara eldstaden som är perfekt för dig. Kanske är det även en av dessa:

Rustik.

Eldstäder värderas generellt för deras förmåga att skapa en varm och mysig atmosfär i rummet. En rustik öppen spis kan göra det bättre än de flesta andra stilar. Materialen som används tillsammans med designen bidrar till ett övergripande mycket inbjudande och tilltalande utseende.

Minimalist.

Den stil du väljer för din eldstad måste också vara synkroniserad med resten av hemmets inredning. Till exempel skulle en rustik eller traditionell öppen spis inte se exakt bra ut i ett modernt eller modernt vardagsrum såvida du inte väljer en blandning av stilar och influenser. Annars är det bäst att välja en minimalistisk öppen spis.

Vedspis.

En vedeldad spis är en speciell typ av öppen spis som du brukar se i gamla filmer och faktiskt inte får se i privathem dessa dagar. Denna typ av öppen spis är något du kan integrera i ditt kök för att ge den en mysig, viktoriansk känsla.

Mosaic fasad.

Det här är inte en helt ny typ av öppen spis utan snarare en detalj som ställer in tonen för designen och för resten av inredningen. En mosaikfasad är ett intressant och elegant sätt att göra din eldstad ut. Du kan välja denna detalj när du vill ändra utseendet på din eldstad eller från början som ett sätt att säkerställa en elegant och charmig atmosfär i rummet.

Trä spisväggar.

MoreINSPIRATION
  • Sovrum eldstäder - ett sätt att göra detta rum ännu mer varmt, mysigt och inbjudande
  • 21 Moderna eldstäder: Egenskaper och inredning Décor Ideas
  • 15 Icke-fungerande eldstäder - arkitektoniska metaforer som förändrar atmosfären i våra hem

Eldstaden är ett element som gör att rummet känns varmt, mysigt och välkomnande, oavsett stil och design. Trä är ett material som i stort sett kan göra samma sak. Så när du kombinerar dessa två element förbättras alla dessa egenskaper. Trä spisväggar är ganska vanliga och en mycket vacker inredning.

Sten öppen spis väggar.

En mycket populär och känd bild är en eldstad med sten runt den. Det är en klassisk och mycket vacker bild som mestadels passar traditionella hem men med lite kreativitet kan även anpassas till andra typer av inredning.

Eldstäder i lantlig stil.

Det finns också en viss typ av eldstäder som är symboliska för de flesta hemstäder. Den har en ganska enkel design med klassiska egenskaper och det gör att rummet känns både elegant och mysigt. Det här är en stil som kan anpassas till andra typer av hem också.

Fjällstuga eldstäder.

När du tänker på eldstäder i allmänhet kommer flera bilder oftast i åtanke. Bland dem är det vanligtvis en mysig bergsstuga med en stor, vacker eldstad. Denna typ av eldstäder kräver vanligtvis gott om utrymme och passar bäst för traditionella hem.

Samtida eldstäder.

De flesta moderna eldstäder har design som inte längre fokuserar på att skapa en mysig och varm atmosfär i rummet. De blir kontaktpunkter i inredningen och deras design är minimalistiska. Dessa eldstäder var i grunden helt återuppfinnade och de har blivit en helt ny typ av funktion.

Flytande eldstäder.

De bostäder som har högt i tak erbjuder möjligheten att välja en flytande spis i stället för den klassiska typen. Detta innebär i grunden att eldstaden kommer att fästas på taket eller taket och det blir ett upphängt, flytande föremål.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.