10 Folding Furniture Designs - Great Space-Savers och alltid bra att ta sig runt

10 Folding Furniture Designs - Great Space-Savers och alltid bra att ta sig runt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Fällbara möbler är oftast ett bra alternativ för små utrymmen. Det tar väldigt lite utrymme när det inte används och det blir lika funktionellt och bra som någon annan typ av möbler. Men du behöver inte nödvändigtvis leva i ett litet hem för att välja vikmöbler. Det är något som alltid är bra att ha runt. Fällstolar gör till exempel perfekta extrafunktioner när du har gäster och samma sak kan sägas om vikbord.

Vikande kök ö.

Inte alla kök är tillräckligt stora för att rymma en ö. Naturligtvis är en kök ö alltid användbar, så ett alternativ kan vara att få en vikning. Du kan bara använda den när du behöver lite extra diskutrymme och resten av tiden kan du gömma den bakom dörren till exempel.

Hopfällbar stol.

Fällbara stolar är några av de mest användbara möblerna. Men vanligtvis är de inte exakt bra rymdbesparare eftersom de fortfarande behöver gott om utrymme när de lagras. Men vi hittade just denna härliga stol. Den består av tre delar med tre gångjärn och, när den är hopfälld, är den helt platt. Det betyder att du kan ha ett bekvämt antal av dessa stolar utan att behöva mycket utrymme att lagra dem. {Found on site}.

Fällbar stol och ottoman.

Fällbara möbler är fulla av överraskningar. Du vet aldrig vad det kan förvandlas till tills du faktiskt gör det och ibland kan du få en stor överraskning. Till exempel kan dessa två plana träslag enkelt bli en stol och en ottoman / fotpall. Vem visste att du kan ha sådana bekväma möbler dolda bakom en sådan mystisk design. {Found on site}.

Cabriolet skrivbord.

Ett vanligt problem i småhem har inte tillräckligt med utrymme för en arbetsyta så att du antingen använder köksbordet eller ön som ett skrivbord eller du offrar detta utrymme för något annat. Men vad händer om du kan ha ett skrivbord som inte tar mer än ett par inches utrymme när det inte används? Det är fallet med denna vikbord som även har förvaringsfack. {Finns på fancy}.

Modern Folding Table.

MoreINSPIRATION
  • 10 Amazing Space-Save Furniture Designs Perfekt för små bostäder
  • Rymdbesparande vikstolar - praktiska lösningar för små utrymmen
  • Introduktion till Drop Leaf Dining Table - The Good Old Space Savers

Fällbara bord är extremt vanliga inte bara i småhem men också i stora utrymmen, helt enkelt för att du aldrig vet när du behöver mer diskutrymme och det är alltid bra att ha det. Vad som är bra med det här fällbara bordet är utformningen och sättet som den utvecklas, med en stabil men slät bas. {Found on site}.

Fällbar duschbänk.

Hur många gånger önskade du att du hade en plats i duschen? Det är en mycket praktisk sak att ha i badrummet eftersom det ökar komforten. De flesta badrum är dock små, så att de inte har plats för sådana tillbehör, vilket är anledningen till att ett hopfällbart duschstolar är den perfekta lösningen. {Found on site}.

Fällbart balkongbord.

Utrymmet är också vanligtvis begränsat på balkongen. Vissa balkonger är långa och har vackra panorama men de är också smala så det finns inte tillräckligt med utrymme där för ett bord. Lösningen på problemet kan vara mycket enkelt: ett hopfällbart bord.

Fällbara lägerstolar.

Lounge stolar är extremt bekväma och bra att ha på veranda, på däck, vid poolen eller ens i trädgården. Men de måste tas in när de inte används och de tar mycket utrymme. självklart, om du har vikstolar skulle det inte vara så stort problem. {found on site}.

Vikbord.

Fällbara bord är extremt praktiska och användbara i många fall men det finns ett rum i synnerhet som kan dra stor nytta av en sådan möbel. Vi pratar om tvättstugan där ett bord är avgörande när du lägger på tvätt men där utrymme är viktigt även resten av tiden.

Fällbar vägggrill.

Inte alla har en stor bakgård, så ibland måste vi välja mellan att ha gott om plats att leka och ha ett grillområde. Men tack vare den här väggmonterade grillen kan du ha båda. Detta är en vikbar grill som tar mycket lite utrymme när det inte behövs. Den kan monteras i vilken höjd som helst och det är också bra för däck och till och med för balkonger. {Found on site}.