10 Freeform Pooler som perfekt anpassar sig till ditt landskap

10 Freeform Pooler som perfekt anpassar sig till ditt landskap
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du bestämmer dig för att ha en pool på din egendom blir den här funktionen knutpunkten för all utomhusinredning och för landskapet. Det är därför som det är mycket viktigt att välja rätt design för poolen. Poolen kan ha en mängd olika former och mönster. Rektangulära eller geometriska pooler är de vanligaste, men de passar inte alltid den typ av landskap du har i åtanke för ditt hem. I sådana fall skulle en freeform pool vara ett mycket bättre alternativ.

Freeform-pooler tröstar inte på någon form eller storlek så att du kan designa dem på något sätt du vill. De brukar användas när utrymmet inte tillåter en rätlinjig eller geometrisk design att antas.

Med en freeform pool kan du anpassa ditt landskap som du vill. De ger dig mer frihet och låter dig även använda element som eldstaden, utomhuskök, pergolaer eller skuggområden som du kan placera var du än önskar och få poolen modellerad efter det lediga utrymmet.

MoreINSPIRATION
  • Några saker om pooler, stilar och former
  • Fantastiska pooler som är både inomhus och utomhus
  • Oceanfront House använder modern design för att anpassa sig till landskapet

Frittformade pooler har oftast mjuka kurvor och fria flöden. Det är lättare att skapa en balanserad design när du har absolut kontroll över poolens form och storlek, det viktigaste elementet som måste beaktas.

En friformig pool kan utformas runt strukturer eller landskapsdelar som inte kan ändras, så det är enkelt att anpassa dem. Det är också ett utmärkt tillfälle att dra nytta av alla funktioner som presenteras av landskapet och kanske även en rad andra vattenfunktioner och detaljer.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.