10 Fräscha och avslappnade matsaldesigner

10 Fräscha och avslappnade matsaldesigner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vanligtvis är matsalen inte utformad som ett separat rum men som en del av antingen vardagsrummet eller köket. Men matlagning och ätning är två mycket olika saker och så äter och underhållande. Som ett resultat bör det finnas ett separat utrymme för att äta, även om det inte är ett separat rum.

Här är några inspirerande matsaldesigner. De är alla tänkta som samlingsområden, perfekt för att njuta av middag med dina vänner och älskar en och njuter av roliga stunder på vägen. Som du kan se är de alla olika, men de har också något gemensamt: en avslappnad design. Oavsett om du har ett separat rum för att äta eller du bara har ett matbord i köket eller vardagsrummet, är det viktigt att veta att göra det utan att det verkar obehagligt.

MoreINSPIRATION
  • 16 Långa Matsalsbordsdesigner
  • 2011 IKEA Matsal Design Idéer
  • Olika sätt att organisera och dekorera din matsal

Lägg märke till hur alla matborden i bilderna är multifunktionella. De är bra för större sammankomster, men de används även för andra ändamål under dagen. Alla dessa mönster har också öppna och luftiga utrymmen med mycket dagsljus. Dekorerna är enkla men inbjudande och avslappnade. Att skapa en liknande är inte alls svårt. Kom bara ihåg att inte komplicera saker. Välj ett enkelt matbord, några matchande och avslappnade stolar och kanske en kontrasterande hänglampa. Färgerna måste vara neutrala och lugnande men inte tråkiga. Små färgfärger kan läggas i form av tillbehör eller väggdekorationer. {Finns på 1.Bloesem, 2.skeppsholmen, 3.Camilla Krishnaswamy, 4.Bolaget, 5.skeeppholmen, 6.skeeppholmen, 7.skeeppholmen, 8. largesr, 9.stadhelm och 10.valvet}.