10 Roliga, alternativa sätt att använda täckhakar

10 Roliga, alternativa sätt att använda täckhakar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Frackhakar och kappställ kan användas för mer än bara rockar! Bara för att vi gillar att använda dessa vägghyllor att hänga upp våra regnrockar betyder inte att du inte kan använda dem någon annanstans och för andra saker. De är fortfarande bara en krok och en krok kan hålla mycket mer än våra ytterkläder. Kolla in dessa TK roliga sätt att använda kapphakar och se vad du kommer att hänga på nästa!

1. Häng dina halsdukar.

Istället för att söka efter dina halsdukar i en rubbning av kläder, häng dem upp! Lätt att hitta och helt enkelt kasta över axeln, med en kappkrok för att visa dina vackra sjal, kommer inte bara att spruce upp ett garderobsområde utan också hålla dem i bra form.

2. Samma gäller för bälten.

Sjuka på dina bälten gå vilse i liv och rörelse i en upptagen, rörig garderob? Hitta dem enklare genom att fästa dem på några krokar!

3. Smycken visar.

Ja, det är så enkelt. Använd kappkrokar för att visa och organisera dina favorit halsband! Inte mer tangles och messes. Separera dina pärlor från dina guld och spendera inte längre tid på att söka efter vad du behöver!

4. Purses hittade lättare.

Ett annat sätt att hitta dina tillbehör i en nypa ... häng dem på krokar! Coat krokar är extremt mångsidiga för att organisera och visa. Ta dina favoriter och mest använda väskor och häng dem upp för en snabb grepp och gå.

5. Köksredskap, krukor och pannor och potholders!

MoreINSPIRATION
  • 5 alternativa sätt att använda magasinställningar
  • Hangin 'Up The Potter: Roliga och funktionella sätt
  • Alternativa och snygga sätt att visa bilder

Coat krokar är fantastiska för köket! Häng upp dina krukor och kokkärl, redskap och dina handdukar och potholders. Det kommer att skapa mer utrymme i dina skåp och ser jätte kul ut. Och ett plus .... Att se dessa krukor och kokkärl ger dig köra för mer matlagning!

6. Art.

Skapa något lite artsy! Lägg till blommor eller foton ... .. glitter eller knappar. Ta en äldre kappstång och omvandla den till något nytt och vackert!

7. Kaffe eller te hörn.

Om du har eller hitta den rätta kappkrokens dekor .... skapa ett te eller kaffe hörn! Häng upp och visa dina sötaste muggar .... visa dina tekannor .... och göm din Splenda och Creamer i cubbies!

8. Dölj din strykbräda.

Eliminera röran och skapa utrymme! Dölj din strykbräda på väggen och häng den på en krok! Det är snyggt och städat ... och fortfarande söt och snygg!

9. Häng upp din konst.

Använd kapphakar för att hänga upp din väggkonst. Gör en collage och skapa något eklektiskt!

10. Spara dina verktyg.

Få dina trädgårdsredskap upp från garagegolvet. Använd kappkrokar för att hålla dem ordnade.