10 Fun DIY Doormat Hacks To Spruce Up Your Doorway

10 Fun DIY Doormat Hacks To Spruce Up Your Doorway
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag tycker personligen att dörrmatta är väldigt viktigt eftersom det är det element som välkomnar gästerna i ditt hem och det element som stämmer och skapar en bild av ditt hem innan gästerna faktiskt får se den. Det är därför det är trevligt att ha en personlig dörrmatta, en som säger något om dig och din familj.

Ett enkelt sätt att personifiera en enkel dörrmatta är att måla den. Du kan skriva ett bra välkomstmeddelande till gästerna som "hej" eller "välkommen". {Found on thehappyhomebodies}.

Om du vill kan du ge dörrmatta ett helt nytt utseende genom att måla sprayen. Det kan vara en enkel design eller ett iögonfallande mönster. Efter det är du välkommen att lägga till ett meddelande. {hittades på sincerelykinsey}.

Något så enkelt som ett "hej" när du kommer någonstans och en "hejdå" när du lämnar kan göra ett besök som är trevligare. {finns på plats}.

Du behöver inte nödvändigtvis spendera mycket tid på att personifiera dörrmatta för att få det att se bra ut. Det enklaste du kan göra är att ta lite färg och en pensel och skriv "välkommen" i ett hörn. {Found on poofycheeks}.

MoreINSPIRATION
  • DIY målad dörrmatta
  • Gå bort dörrmatta
  • DIY Heart Eye Emoji Dörrmatta

Massor av andra mönster kan vara lika trevliga. Till exempel kan du måla färgade polka punkter på dörrmatta för att ge det ett mer lekfullt utseende. {Found on sarahhearts}.

Med lite tejp och sprayfärg kan du komma med alla möjliga intressanta mönster och mönster för din dörrmatta. Till exempel, prova några slumpmässiga geometriska former eller linjer. {Found on atinyrocket}.

En annan enkel och intressant idé är att använda en stencil. Det kan vara allt du vill ha som silhuett av ett djur eller något annat. {Found on pamplemousse1983}.

En välkommen dörrmat behöver inte nödvändigtvis säga "välkommen". Hitta bara ett ord som ger dig ett gott humör och gå med det. {Found on lisaleonardonline}.

Om du letar efter en design som skulle fungera bra för Halloween, hur är det med dig att prova lite bat stencils? Du behöver bara en riktigt. {Found on amusestudio}.

Ett annat alternativ kan vara något både läskigt och sött, till exempel den här enkla dörrmatan som är avsedd att skrämma bort dig men inte så illa att du faktiskt lämnar utan en behandling. {Found on designimprovised}.