10 roliga lampor

10 roliga lampor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ljus är en av de saker utan vilka vi inte kan få ett normalt liv. Jag är en av de personer som är rädd för mörk, så jag tänker inte ens på ett liv utan ljus. Ljus har ingen form eller färg men vi kan använda vår teknik och hitta olika former och färger för det. Här är några roliga lampor som kan få ett leende på ditt ansikte och se ljuset i olika former och färger.

1. Intressant Alien Abduction Lamp

Jag tror att många av oss föreställde oss en kidnappningsplats med ett främmande rymdskepp. Nu har du chansen att se en konkret bild skapad med hjälp av en bordslampa. Den är designad av Lass Klein och den enda nackdelen är att det är ett koncept och det kan inte köpas än.

2. Rolig Firefly Accent Lampa

Vanligtvis är små barn lockade till allt som rör sig och har en färgstark och mousserande design. Den här roliga eldfjäderaccentlampan verkar också attraktiv för vuxna. Det är en fin, upplyst bugg som även kan användas utomhus eller inomhus.

3. Fisklampor av Frank Gehry

Vad jag kommer att berätta för dig nästa gång har inget fiskigt om det men det handlar om fisk. I New York på det judiska museet presenterade Frank Gehry åtta av hans inbyggda tända fisklampor. Dessa fiskformar ligner guldfisk så att du kanske Tänk på den magiska guldfisken som kan uppnå tre önskningar och alla skulle vilja träffas.

4. Ghostly Pacman vägglampor

För Pacman Game älskare tänkte Mirko Ginepro att utforma dessa spökformade lampor. De liknar Pinky, Blinky, Clyde och Inky, kända karaktärer i spelet. Även om du är rädd för spöken är de de trevligaste spöklamporna du någonsin sett.

5. Kanin och ekorrelampor

MoreINSPIRATION
  • Roliga skrivbordslampor för barn
  • Roliga paraplylampor av Marie-Louise Gustafsson
  • Roliga djurformade lampor hämtar hem och kontor

Små djur är de sötaste varelserna som alla skulle älska att få dem nära. Dessa kanin- och ekorrelampor skapar en vacker och naturlig atmosfär utanför huset. Alla kommer att beundra din skogsinredning som nu är färdig av dessa två små djur.

6. Attraktiva Mario Mushroom Lights

Även om svampar har en attraktiv färg och är mycket välsmakande, verkar de ibland också farliga. Många blev sjuka eller till och med dött på grund av deras förgiftade effekt. Dessa attraktiva Mario Mushroom Lights är oavsiktliga. De är ofarliga och verkar pryda din inredning.

7. Rolig Wiener Hund Accent Lampa

Det verkar vara en seriös hund, men tvärtom ser det ut som en rolig. Lycka Dachshunden eller även kallad The Wiener Dog har en texturerad gult glas torso som verkar ha en vacker glöd och du tycker nästan att det ser ut som en riktig hund .

8. Vackra Medusa Hängande Lampor

Undervattensvärlden är en mystisk plats som gömmer många vackra och intressanta saker. Roxy Towry Russell inspirerades av denna underbara värld och skapade några vackra medusahänglampor. Deras bräckliga form och vacker glöd skapar en underbar atmosfär.

9. Söt pingvinlampor

Pingviner är söta och underbara små djur. De har ett imponerande beteende som kan förvåna de flesta av oss. Till exempel väljer de sina livspartners för livet, så de har ett starkt och hållbart förhållande. Samma hållbarhet kan ses på dessa söta pingvinlampor. De är gjorda av ett mycket hållbart material, en polykarbonatplast. Så kanske du kommer att hålla fast vid dem för livet också och kommer inte bli besviken.

10. DIY Dinosaurlampor

Dinosaurier är förhistoriska djur som en gång befolkade vår planet. Deras konstiga och imponerande former har inspirerat många artister, särskilt filmskaparna. Du kan tänka på den berömda filmen "Jurassic Park". Dessa dinosaurlampor kan skapa en underbar atmosfär och kan även användas för barnens rum. De kommer definitivt att beundra dessa former.

Ljuset gör vårt liv blivit dynamiskt, vackert och fullt av prestationer. Dessa roliga lampor visar oss hur vi kan lagra den i olika former som skapar en rolig och varm atmosfär. {Bilder från bo}