10 Geek Möbler Designs

10 Geek Möbler Designs
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Termen geek beskriver en udda eller icke-mainstream person och den har flera olika konnotationer, inte alla är positiva. Det brukar användas för att beskriva en dators expert eller entusiast, men det kan också referera till någon som verkligen investerat i en hobby. De kan vara udda eller konstiga men de behöver också möbler. Vissa designers har dedikerat sin tid och talang för att skapa unika bitar som svarar på alla sorters unika behov och preferenser. Dessa geek möbler mönster är faktiskt väldigt intressant.

Till exempel har Blank CD-stolen definitivt en unik design. Det är en stol tillverkad av massor av CD-skivor och det är faktiskt ganska bekvämt. Men det är ett av de element som du hellre skulle hålla för att visa eftersom det är så ovanligt och så intressant. Det passar perfekt i ett modernt eller modernt hem, speciellt om det finns också andra unika delar som ingår i inredningen.

Tellingstid kan bli en utmaning när du har en klocka som den här. Naturligtvis är det för matematiska entusiaster så enkelt som någonsin varit. Istället för att visa siffror har denna klocka formler och symboler, varav några är ganska enkla att dechiffrera medan andra är lite mer komplicerade.

För spelarna har vi en speciell behandling. Det här är PS3 soffbord. Som du kan se är dess bas bildad av två PS3-kontroller och toppen är gjord av glas och är transparent för att du ska kunna beundra basen från alla vinklar. Det är synd att du inte kan använda dem.

En annan liknande möbel är Pac Man soffbord. Alla känner till det här spelet och även om vi inte spelar längre, är det fortfarande en stor del av våra liv. Detta unika soffbord är en vacker och elegant representation av denna härliga symbol. Det är något du kanske vill använda i medieutrymmet eller ens vardagsrummet.

MoreINSPIRATION
  • När mode möter möbeldesign: Versace 3D-kollektionen
  • Vackra möbeldesigner markerade med glamorösa guldbaser
  • 6 Interaktiva möbeldesigner med unika egenskaper

Eftersom iPhone är så populär och så viktig för många av oss, var det bunden till en sådan möbel att visas förr eller senare. IPhone-soffbordet utnyttjar denna symbol och erbjuder oss en överdimensionerad möbelversion av gadgeten. Organisera dina appar så som du gillar det och anpassa dina möbler.

Idag brukar vi spendera mycket tid på sociala nätverk. Det är fortfarande en form av socialisering när vi interagerar med våra vänner men det är också väldigt annorlunda än allt vi hittills har upplevt. Ändå är det framsteg. Så fira det med dessa härliga och roliga kuddar inspirerade av några av de mest populära sociala nätverk.

För dem som gillar kemi och tycker det är roligt och intressant, här är en fin bit: det periodiska bordet av element på ett täcke. Låt elementen skapa harmoni när du kopplar av och gör din hobby och passion en del av ditt vardag.

Hur du någonsin trodde att en toalett faktiskt kunde vara mer än så. Tja, designern av denna modell gjorde och här är resultatet. Det är en toalett som har en TV, TiVo, DVD, Xbox, laptop, kylskåp, megafon och iPod dockningsstation. Det har mer än du kan fråga från någon annan toalett och det är också ganska elegant.

Star Wars fans är överallt och de kommer från alla domäner och platser på jorden. Designern på detta skrivbord verkar definitivt vara ett fan. Denna fantastiska Star Wars-inspirerade skrivbord designades av Tom Spina och det behöver inte ens en beskrivning. Dess design säger allt. Så om du vill lägga till en personlig och rolig touch till ditt kontor, skulle det vara sättet att göra det.

Datorsexperter och entusiaster kommer definitivt att hitta den här delen cool. Det är en bordsskiva som är utformad för att likna en hårddisk. Tja, det är faktiskt en riktig hårddisk som har blivit repurposed. Den har den finaste kvartsurmotorn och det är en bra bit att visa på skrivbordet eller nattduksbordet. Det är också en bra idé för en gåva.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: