10 Great Bedroom Design Ideas

10 Great Bedroom Design Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag vet inte om dig, men jag gillar ögonblicket precis innan du somnar, när jag stannar i sängen och slappnar av och även stunderna när jag kan sova längre i helgen på morgonen och njuta av ledig tid och känsla bekväm. Det är just därför vi borde alla mår bra i sovrummet och njuta av vad vi ser, vilket betyder sovrumsdesignen.

Esuoh House av Hofman och Brown Architects.

Så, om du inte är så bra på det här området, kan du alltid ta en titt på dessa 10 stora sovrum design idéer och kanske du kan hitta något intressant.

City Center Penthouse av Mark Tracy av kemiska utrymmen.

Sugar Bowl Residence av John Maniscalco Architecture.

Som du kan se från bilderna, har de flesta sovrum numera en minimalistisk stil, behåller bara de möbler som är absolut nödvändiga, utan alltför många prydnader och dekorationer. När allt vill du vila i sovrummet, så håll det enkelt och använd en eller två huvudfärger vid utformningen av det. Experter rekommenderar ljusa färger och varma färger, eftersom de ger den största lättnaden för våra sinnen, men jag kunde se ett eller två mörka sovrum som var snygga, men huvudsakligen maskulin i stil.

Sugar Bowl Residence av John Maniscalco Architecture.

MoreINSPIRATION
  • Bedövning Mountain House av John Maniscalco Arkitektur: The Sugar Bowl Residence
  • 10 Great Fireplace Design Ideas
  • 22 Moderna sovrum design idéer

Vivienda 4 av A-cero Arkitekter.

Casa en el Bosque av Parque Humano.

910-projektet av Smith Designs.

Arezzo Park Hotel av Simone Micheli.

The Luna2 Private Hotel av David Wahl och Melanie Hall.

Notting Hill House Interior av Staffan Tollgard Design Group.

Sängen måste vara stor stor nog att erbjuda komfort och vanligtvis är det mittpunkten i detta rum. En eller två sängbord och lampor, kanske en fåtölj, några användbara hyllor - det här är möbelstyckena som du hittar i ett modernt sovrum. Alla möbler är enkla och har tydliga kanter, vanligtvis av trä. Titta på alla dessa sovrumsdesigner, insåg jag att jag gillade den med vit och gul design, vilket ger mig ett gott humör, men också de vita och alla kombinationer av vit och annan färg. Alla mönster är dock ganska snygga och moderna och jag är säker på att du hittar minst två eller tre tilltalande idéer på toppen.