10 Stora spjälsängar Idéer från Classic till Whimsical

10 Stora spjälsängar Idéer från Classic till Whimsical
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När barnet kommer med dig vill du ha en varm och lycklig plantskola. Spjälsängen är rummets huvudsakliga kontaktpunkt, så här är några idéer för att göra din kreativare.

Four Poster Crib.

Förvandla ditt barns spjälsäng till en förlovning med fyra poster. Det här är en unik sängidé och den fyra affischstrukturen är också ett bra sätt att lägga ljus eller myggnät till spjälsängen för en saga.

Härlig Lucite.

Lucite är en solid transparent plast som blir varm inredning - även snygga spjälsängar i detta material finns nu tillgängliga. Lucite lägger noggrann förfining till en plantskola som enkelt matchas med plyschkast och mobiler som fjärilen som ses i bilden ovan.

Gå Mörkare.

Eftersom dina barn inte kommer att vara i spjälsängar för alltid, är spjälsängar ett perfekt föremål som du kan vara super trendig med när du utformar. Välj en modern svart spjälsäng som matchar omgivande dekorartiklar. Avsluta utseendet med ett stänk av konst. Att använda svart är ett utmärkt alternativ för ett könsneutrala barnkammare, eftersom det ger dig chansen att lägga till maskulin eller feminin element till den.

Cirkulär spjälsäng.

Det här är ett bra sätt att utnyttja ett begränsat utrymme, plus det kan dekoreras till nio-nierna för ett sofistikerat utseende, till exempel med en satinbåge och tyg. En rund spjälsäng kan också vara mer dekorativ när den placeras i mitten av ett rum eftersom tillbehör som en ljuskrona kan markera den.

Bassinet Beauty.

MoreINSPIRATION
  • Ray Crib i alla hasselnötter
  • Samtida Look Leander Spjälsäng
  • Klassisk och elegant crib i mitten av seklet

Skandinaviskt inspirerade bassänger är en intressant ta på barnens spjälsäng. De har rena, snygga linjer, vilket är bra för ett modernt eller eklektiskt utrymme. En bassin är också en bra idé för könsneutrala plantskolor.

Spjälsängar.

Detta är ett utmärkt tillskott till spjälsängen för att ge den extra inredning. Dessutom kan du installera gardiner runt spjälsängen, så att du kan ge ditt barn mer ljus under dagen och en mjukare atmosfär när det är naptime.

Sled Spjälsäng.

Förvandla den vanliga fyrkantiga spjälsängen till något fantastiskt. Spjälsängens intressanta slädeform fungerar som ett utmärkt ställe för ditt barn att vila, samtidigt som man infunderar rummet med en intressant möbel. Att ha barn såg aldrig så stiligt ut!

Måla väggen bakom spjälsängen.

Det här är den perfekta platsen för att släppa lös din inre konstnär. Genom att måla en fantastisk eller rolig scen på väggen, höjer du också spjälsängens stående. Du kan till och med ta ett steg längre och måla spjälsängen för att matcha det som finns på väggen, skapa en integrerad och kreativ design.

Spjälsäng.

Vad du använder som ditt barns spjälsäng är vad som ger dekorativa vädjan till din spjälsäng. Spjälsängar kan vara ett intressant tillägg, eftersom de ger mjuka och prettiness till spjälsängen, vilket gör det ser mycket trendigare ut. Det bästa med att experimentera med sängkläder är att du ofta kan ändra det för olika stilar.

Antik trä.

En träspjälsäng är alltid tidlös, men ge den en vridning med antik design i en intressant färg. Till exempel är buttercream en härlig färg för användning i plantskolan. Det ger en känsla av komfort när den används med antika inspirerade möbler.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.