10 Great Fireplace Design Ideas

10 Great Fireplace Design Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Många av dina vardagsrum har eldstäder som kan vara funktionella eller inte, har bara ett dekorativt syfte. Eldstäder användes ursprungligen för att göra ett rum varmt nog i kallt väder. Jag är säker på att du alla kommer ihåg historierna med barns stalkingar som hänger vid eldstaden på vintern. På något sätt har eldstäder blivit en traditionell del av vardagsrummet, även i de moderna.

The Korman Residence av Cory Buckner Architects.

Naturligtvis är de nu mycket annorlunda och stiliserade och ser till och med futuristiska eller använder etanol och gas istället för trä. Jag antar att det beror på den allmänna utformningen av huset vilken typ av spis som ska väljas. Här är 10 bra eldstadsdesign idéer att välja mellan eller få inspiration från om du vill omorganisera ditt hus.

Silvertree Residence av Secrest Architecture.

Clearview Chalet av AKB.

The Hurtado Residence av Mark Tracy av kemiska utrymmen.

MoreINSPIRATION
  • Golv och vägg spis idéer av Vauni
  • Tio bra idéer för att dekorera ditt kök
  • Miofocus väggmonterad öppen spis med fokus

Potrero House av Cary Bernstein.

Du kan välja en öppen spis eller en sluten om du inte vill att gasen eller lukten ska komma in i huset och stänga eldstaden med ett fönster, så att du kan se flammorna, men att inte tillåta olyckor som gasförgiftning. Men om du väljer en eldstad eller en som fungerar på trä, måste du se till att det finns en skorsten som tar rök och gas ut ur huset. Det är verkligen viktigt, särskilt när din eldstad är mitt i vardagsrummet. Du kan bygga en hel tegelvägg för detta eller ett enkelt rör för att evakuera röken.

Potrero House av Cary BThe Nuler-Cudahy Residence av David Coleman.

Sunlight Residence från Proto Homes.

Dixon House av Designgroup Stapleton Elliott.

West Hollywood Residence av (fer) studio.

Shuswap Cabin av Splyce Design.

Om du behöver trä till din eldstad, skulle det vara en bra idé att göra en hylla eller en speciell plats för att deponera vedet intill eldstaden. Det ser lite rustikt ut också. Du kan placera den i mitten av väggen och omger den med bokhyllor eller du kan välja att använda mantelstycket som en skärm för dekorativa föremål, målningar eller någon form av saker du kan använda för att få den perfekta designen för ditt vardagsrum, till och med några djur horn. Personifiera ditt vardagsrum genom att välja den perfekta spisen för dig.