10 bra idéer för att göra fågelmatare

10 bra idéer för att göra fågelmatare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vem skulle inte vilja ljudet av en glad fågel i sin trädgård eller bakgård? Det är så trevligt att vakna på morgonen och lyssna på sina låtar och söta ljud. Så få dem att känna sig välkomna i din trädgård genom att erbjuda dem en trevlig fågelmatare att använda. Att göra en är ganska enkel. Här är 10 underbara idéer.

För att göra denna söta fågelmatare behöver du lite fågelfötter, vatten, ett litet kuvert med knoxgelatin, garn eller sträng, kakskärare eller mögel och vaxpapper. Blanda gelatin med vattnet och rör om tills de simmar och gelatin löses upp. Låt det svalna i en minut och lägg till fågelsåket. Lägg kakskärarna på vaxpapper och fyll dem halvvägs med din blandning. Skjut garnet ner i fågelsåget och låt allt torka över natten. Ta bort kakskärarna och låt fåglarna njuta av mataren. {Found on agendon25}.

Du kan göra en mycket härlig fågelmatare från en tallrik och en skål. Du måste borra ett hål i mitten av båda och de sätter in bulten. Använd en tvättmaskin och lim för att hålla allt säkert. Gör sedan en knut och häng mataren upp i ett träd eller på verandan. Fåglarna kommer att ha mat och ett paraply för att skydda dem. {Found on erinscreative}.

För att göra dessa geniala fågelmatare behöver du långa tygskrot och spetsar, tvillingbollar eller tallskott, jordnötssmör och fågelsås. Stränga tygskivorna och snör åt sfärerna och binda en knut i slutet av varje bit. Sprid jordnötssmör över hela sfären och rulla det i fågelfrö. Häng mataren och du är färdig. {Found on moorea-seal}.

Detta är ett annat mycket enkelt projekt. För att göra denna matare behöver du en läskflaska, två träskedar, en sharpie-markör, en hantverkskniv och blommigtråd. Rita en liten cirkel på ena sidan av flaskan ca 4 tum från botten. Klipp ut det och skär sedan ett något större hål på motsatt sida. Upprepa denna process ca 2 tum från botten av sodaflasan och stämma motsatta sidor. Fyll på flaskan med fågelsås och gör en hängare. {Found on herecomesthesunblog}.

MoreINSPIRATION
  • Trådfågelstränglampor utomhus
  • Stor DIY Baby Mat ljuskrona
  • 7 Pallstativdesign idéer, bra för återanvändning och återvinning

Denna fågelmatare tillverkas också av en flaska. För att göra träramen, skära två bitar av trä och ansluta dem med skruvar. Ta sedan en glasflaska och markera brädet där trådslingorna ska gå. Nail a shallow mottagare under flasköppningen och häng fågelmataren. {Found on espritcabane}.

Och här är en annan glasflaska fågelmatare. Borra ett hål på vardera sidan av flaskan och fäst sedan en tallrik eller tallrik i botten. Vik sedan lite tråd runt flaskan och gör en hängare. Det är faktiskt väldigt enkelt. {Found on thegardenroofcoop}.

Här är tre fler fågelmatningsdesigner. För det första måste du borra ett hål i en masonburk och in i en glasplatta. För det andra måste du koppla koppartråd runt burken för att skapa en hängare. För den tredje behöver du ett lock som du fäster vid burken. Lägg ett par dragkedjor i lockhandtaget för att hålla det glidande. {Found on theyardroofcoop}.

Detta är ett projekt som är lite mer komplext. Börja med att lägga upp 12 popsicle-pinnar. Lim 2 sticker över dem. Därefter växlar du om ramen en gång och fortsätter runt utsidan tills du får 6 rader. Låt dem torka och måla fågelmataren. Fäst hampkabeln på undersidan och tränga den under. {Found on tonyastaab}.

För att göra en söt liten fågelmatare som den här behöver du ett pack av lard / suet, ett pack av fågelsås, 4 tekoppar och band eller sträng. Stänk fröet över din huggbräda och arbeta sedan svinet i fröet. Klipp blandningen i 4 och tryck den in i tekopparna. Slip bandet eller tråden till handtaget och häng mataren på ett träd. {Found on thenaturalweddingcompany}.

Dessa söta och färgglada fågelmatare är gjorda av fruktslingor och rörrengöringsmedel. Rörrörarna formas i godisrör och böjer botten ända upp i en krok. Dra i spannmålen och gör en annan böjning. Det är allt gjort. {Found on sherisilver}.