10 fantastiska sätt att återställa dina köksredskap med mindre än 50 $

10 fantastiska sätt att återställa dina köksredskap med mindre än 50 $
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi är alla medvetna om att små saker kan göra en värld av skillnad. Detta gäller också i köket, där tidspensionering ofta måste "kryddat". Ett sätt att uppnå detta är att ständigt återuppfinna det utrymme du arbetar visuellt. Du kan välja att lägga till några färgstarka plattor ovanför diskbänken, häng en originallampa hänglampa för att ändra stämningen i rummet eller flytta några av möblerna runt. Men som jag påpekade tidigare handlar det här om de små sakerna. Det är därför som vi idag samlat några idéer om hur du kan förnya din köksartiklar. De flesta av modellerna nedan är DIY-projekt och kostar mindre än $ 50 för att implementera i ditt hem. Njut av!

Detta inlägg är en del av en pågående serie presenterad av Lowes. Sluta aldrig förbättra.

  • # 1. Skräddarsydda skyltar

Vi hittade denna inspirerande uppsättning plattor över på Brooklyn Limestone; Det kreativa sinnet bakom det förutsåg en inredning för Halloween, centrerad kring Edgar Allan Poe. Men tanken kan tas vidare och användas för olika händelser. Hur fungerar det? Ta några plåtar, en porslinpenna och lite maskeringstejp för att använda som guide vid skrivning. Börja sedan kopiera den text du vill ha på plattans kant, eller klotter något som är kopplat till evenemanget. En självhäftande stencil i mitten kan göra underverk. Resultatet är fantastiskt, håller du inte med?

  • # 2. Rainbow målade träredskap

Om du har lite ledighet på händerna och känner att du lägger lite färg i köket, är den här idén lätt att implementera. Genom att använda regelbunden giftfri hantverksfärg kan trägafflarna och skedarna i ditt hem bli en del av en ... regnbåge. Du kan hänga de delvis färgade redskapen på väggen eller placera dem i en låda, på något sätt, de kommer vara mycket lätta att nå.

  • # 3. Ritning enkla mönster för en modern design

Porcelaine 150-märken kan vara till stor hjälp vid ombyggnad av köksredskap. I de två ovanstående exemplen ledde ritningen av två enkla mönster till en överraskande snygg bordsuppsättning. Ingen talang krävs, ingen konstnärlig lutning alls, bara en enkel och smart idé som helt kan vända om en tråkig serie av tallrikar och muggar. Satsen kan köpas från IKEA; Efter ritning rekommenderas att bäda disken i 35 minuter vid 300 grader för att göra konstruktionen permanent.

  • # 4. Sticka vägen mot en snygg bordssats

Gillar du stickning? Kolla sedan på dessa ursprungliga små "kläder" som inte kan tjäna något stort praktiskt syfte (de hjälper till med bättre grepp när koppen är varm, men), men ser fin ut som en bild. Här är ett steg för steg handledning om hur man gör egna "cup cozies". Och när du är färdig med det, gå vidare och föreställ dig något liknande för din tekanna.

  • # 5. Träglasburk

Trä och glas går bra tillsammans, varför inte använda trä för att krydda glasobjekten i ditt kök? Vi hittade dessa behållare till försäljning här om du är intresserad, men vi tror att med en liten ansträngning kan idén framgångsrikt implementeras hemma. Även om det innebär att köpa några klistermärken med ett trämönster och klistra dem runt ytan.

  • # 6. Eyeball porslin

Okej, vi erkänner det här serviset ser inte ut som vänligt, men det gjorde att vi ändå le. Dessutom är det inte för daglig användning - bara för dessa tider måste du skrämma någon bort. Som på Halloween. Sett på Martha Stewart, kan Eyeball porslinsset enkelt replikeras hemma. Allt du behöver är ögonlocks clip art, tydliga dricksglas och plattor, en platt borste och lim.

  • # 7. Revamping Old Trays

innan

efter

Vi hittade det här coola och lätta att implementera DIY-projektet här och tyckte att det skulle vara ett bra komplement till det här inlägget. I det här fallet innebar processen med omformning att torka brickan, slipa den och tappa av den med målare tejp i två steg. Resultatet är ett modernt utseende med ett iögonfallande chevronmönster.

  • # 8. Ta med Cathrineholm stil!

Cathrineholm emalj kokkärl sticker ut på grund av ett härligt lotusmönster och djärva färger. Även om norska företaget stängdes 1970, är ​​dess produkter fortfarande eftersökta idag och några av dem kan köpas online här. Men varför inte ta den här ideen och improvisera på vanliga plattsatser? Visa de resulterande objekten nära en färgkontrastande vägg som i bilden ovan för en magisk visuell effekt.

  • # 9. Plattor som väggdekoration

Om du nu var van vid att måla tallrikar, så är det ett alternativ för dem! Genom att hänga oregelbundna grupper av plattor i ditt kök eller ens i vardagsrummet (se exempel ovan) får du en rolig väggdekoration som kännetecknas av en hög originalitet. Fungerar bra i ett traditionellt eller eklektiskt utrymme, skulle du inte hålla med?

# 10. Tea Potter och Muggar som Flower Potter

Vårt sista tips för dagen är att lägga till en ny touch i ditt hem genom att göra en rolig omvandling. Använd flera tekannor och muggar för att skapa bra blomsterarrangemang. Oavsett om du väljer den enkla versionen - placera några blommor i en sval uppsättning kaffekoppar, eller den svåraste idéen - mala några muggar eller tekanna i levande färger, är effekten alltid spektakulär.

Känner du till några andra intressanta köksredskapsrevliga projekt med en vridning? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan!