10 gröna köksdesigner som är ett symbol på friskhet

10 gröna köksdesigner som är ett symbol på friskhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Köket har numera blivit mer än bara ett rum där måltiderna är beredda. I de flesta fall har köket blivit en del av det faktiska vardagsrummet och ibland är det också anslutet till matsalen. Det är mycket viktigt att välja rätt färg för köket. Idag kommer vi att fokusera på grönt och på sätt att framgångsrikt använda denna färg för att skapa ett nytt köksinredning.

Grön har också varit en symbol för friskhet så att du kan vara säker på att det blir en succé. Men du måste vara försiktig så att du inte överdriver. Först och främst, se till att du har valt rätt färgton eftersom för blek eller för ljus är inte vad du behöver i ditt kök. Därefter bestämma vilka delar av köket som ska vara gröna. Du kan måla väggarna grönt eller du kan skapa en färgkontrast genom att bara måla delar av väggarna.

MoreINSPIRATION
  • Reader's Project: Grönt kök bakplatta och vita skåp
  • Crystal Modern Kitchen Designs av Scavolini
  • Vilken färg ska jag måla mitt kök

Möblerna är också mycket viktiga. Du kan växla till exempel gröna och bruna bitar, eller du kan försöka hitta en uppsättning som redan har införlivat denna färg utan att det verkar tvungen. Om du också vill framhäva det faktum att detta är ett ljust och rymligt rum kan du också använda massor av vita. Det kommer också att hjälpa om du har stora fönster eller om köket öppnar till en terrass eller uteplats till exempel.

Ett nytt kök behöver inte nödvändigtvis vara allt grönt. Du kan också använda denna vackra färg för dekorationer. Hänget kan vara ljusgrönt, till exempel golvet, skåpens knappar etc. Du behöver bara vara kreativ. Du kan också använda grönt för att återskapa en bit naturlig och komma med ett temakök. För det skulle du behöva använda din fantasi och lägga till mönster, texturer och former som hjälper dig att nå ditt mål. Oavsett tema du väljer, kommer färggrön alltid att hjälpa dig skapa en ny och vacker inredning. {Pics from bhg}

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: