10 Haunting Lights för Halloween

10 Haunting Lights för Halloween
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En stor del av Halloween-essensen är mörkret, svartheten, spookinessen. Det är därför jag tycker att belysningsarmaturer - motståndskraften i ett sådant mörker - har ett så bra tillfälle att sätta scenen för säsongen. Oavsett om du har storartade planer på att däcka dina salar i spindelväv och ljus eller bara njut av att titta på andras halloween inredning, här är tio skrämmande smarta ljus för semestern:

1. DIY Kandelabra.

Är det inte här ett showstopp? Byggd av delar av flera olika ljus och andra odds och slutar (medföljande handledning) är denna pärlstavskandelabra stilfull och dekorativ. Svart sprayfärg gör att styckets "ingredienser" verkar sammanhängande, och jag älskar de vita vita ljusen som en fin touch. {Found on tatertotsandjello}.

2. Spindelväxelkrona.

Även en modern ljuskrona kan gå med i festlig kul med lite TLC. Använd svart cheesecloth eller falska spindelväv för att ge din befintliga fixtur en hemsökt huskänsla. (Se till att du håller den dekorativa duken tillräckligt långt bort från lamporna själva för att förhindra bränder.) {Found on buhayatbahay}.

3. Hängande Ghost Lanterns.

Jag föreställer mig att någon hängande lykta eller utsidan lampa skulle njuta av en snabb spöklik Halloween kostym. Använd bara ett rent eller ljust vitt tyg och täck luckan, binda tyget under. Det skulle ta ungefär två minuter men glädje passersby hela månaden.

4. Svarta glödlampor.

Utanför ditt hus är ett av de mest lätt men ändå effektiva sätten att dekorera för Halloween genom belysning. Byte av vanliga glödlampor i exteriör belysningsarmaturer med svarta lampor (eller några färgade lampor) skapar en läcker spöklik atmosfär och ger fortfarande ljus. Samma resultat kan uppnås med byte av inbyggda glödlampor. {Found on site}.

5. Bat-infested Paper Lantern.

MoreINSPIRATION
  • DIY Halloween ljuskrona från en fågelbur
  • 8 sätt att dekorera din dörr för Halloween
  • Halloween främre dörrbatkrona

Billiga gummifladder är en extremt mångsidig halloween dekorationsresurs, och fladdermöss som flockas runt en rund papperslyktor på den här tiden av året är kusliga och uppriktigt sagt ganska jättebra. Jag älskar hur det här ljuset ser ut som månen här. Du kan överväga att lägga till fladdermöss till något hänge, och ändå njuta av effekten. {Found on agendon25}.

6. Vinflaska ljuskrona.

Visst, det är inte exakt skrämmande, men den här vinflaskekronan från Pottery Barn, med oväntat innehåll och grön nyans, gör en fantastisk halloween belysningsarmatur. Jag gillar hur ljuskronan lämnas fri från annan inredning här ... det talar för sig själv, och det säger det är mycket elegant.

7. Färgade strålkastare.

Vi förbinder normalt strängljus med jul, men när det görs i semesterpassade färger som denna (orange, röd, lila), är strängbelysning helt Halloweeny. Antingen fristående eller ihop med andra semesterdekorationer, är färgglada strängljus alltid en bra inredning.

8. Pumpa ljuskrona.

Nej, den här ljuskronan är egentligen inte tänkt att vara en pumpa, men gör det inte ett bra Halloween belysningsexempel? Faktum är att inte bara för Halloween ... skulle den här ljuskronan passa hemma hela säsongen. Om du vill bli väldigt smart med något sådant så kan du tillfälligt fästa ett Jack-o-Lantern-ansikte ur svart filt. {Found on site}.

9. Kuslig Kandelabra.

Återigen, skapad av klibbiga billiga mässingsstycken från sparsamhetsbutiker, förenar svart sprayfärg stycket i ett ganska obehagligt hörnljus. Batteridriven stearinljus, spansk moss och ragged svart ostklapp kombinerar för att detta hörn av huset känns ryggradigt spökat. {Found on littleantdesign}.

10. Cage-Style Hängen.

Dessa enkla vävda hänglampor är ett snyggt alternativ som subtilt (eller inte så subtilt) referens fängelsehålor eller onda laboratorier när de hängde ovanför skallen och andra halloween Halloween-inredning. Du kan nog även göra några av dessa ur korgar och täcka dina dagliga hängsmycken, om du börjar känna dig super ambitiös.