10 högt inredda vardagsrumsdesignsidéer

10 högt inredda vardagsrumsdesignsidéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Högt i ett rum gör hela rummet tystare. De är vanligast när det gäller vardagsrum. Ett rymligt vardagsrum med högt i tak kommer att verka ännu större och det kommer att ha ett dramatiskt utseende oberoende av vilken typ av inredning och inredning. Men beroende på takets form kan atmosfären också skilja sig.

Ett höjt högt tak är inte lika dramatiskt som ett välvt eller platt tak. Men det har en unik egenskap. Det gör rummet känns mysigt, mer intimt och det gör atmosfären inbjudande och trevlig. I sådana fall skulle ett träpaneltak eller ett med synliga träbjälkar förbättra värmen och mysigheten i inredningen. Men oavsett form och typ av taket är det också utmanande att dekorera ett sådant vardagsrum.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar ett vardagsrum med högt i tak
  • Hur man uppdaterar ditt vardagsrums tak för en fantastisk ny look
  • 10 rustika vardagsrumsidéer som använder sten

När det gäller vardagsrum med högt i tak går windows vanligtvis hela vägen och det gör interiören mycket ljusare än vanligt. När det gäller inredningen är ett bra sätt att betona takets skönhet att använda låga hängande ljuskronor eller hängande ljus. Ett intressant sätt att dekorera väggarna är att hänga konstverk på de högre delarna eller att använda en projektor. En mycket viktig detalj är att skapa en sammanhängande inredning och tänk n perspektiv. Vi har valt några vackra exempel på vardagsrum med högt i tak och vi hoppas att bilderna fångar sin sanna skönhet.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.