10 Hemsida Design Idéer Vi Älskar

10 Hemsida Design Idéer Vi Älskar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller ett hemkontor handlar det inte nödvändigtvis om storleken utan om atmosfären och inredningen. Det här borde vara ett utrymme där du känner dig bekväm, där du känner dig inspirerad och där du kan söka lugn och ro när du behöver det. Det borde vara ett litet tillflyktsort inuti ditt hem, designat bara för dig. Dessa hemkontor har var och en något som gör dem väldigt tilltalande och vi ska försöka upptäcka exakt vad det är.

Vi ska börja med det här härliga hemkontoret. Även om det oftast är det bästa för ett rum att vara ljus och fylld med ljus, är det ibland hemtrevligt att vara mysigt och lite mörkare när det gäller ett hemmakontor. Detta gör det möjligt för dig att koncentrera dig bättre och gör hela rummet tycks mer intimt. Detta hemkontor har svarta väggar med spotlights och trägolv som delvis är täckta av en traditionell matta. Det är en fin kombination av färger och texturer.

I vissa fall behövs mer utrymme. Detta hemkontor, till exempel, är rymligt och ganska öppet också. Det verkar mysigt och inbjudande och det har en eklektisk blandning av element. Kombinationen av färger är vacker och mycket trevlig för ögat. Nyanserna är väldigt snyggt balanserade. Trägolvna lägger till värme och konsistens i rummet, väggarna är något neutrala medan de orange och turkos detaljerna är popen i den livfulla färgen, rummet behövde känna sig dynamiskt och inspirerande.

Ibland är storleken på rummet inte den som dikterar inredningen. Till exempel använder detta hemmakontor endast en del av rummet, medan resten är bara en detalj som gör att den verkar mer luftig. Fokus ligger på mitten där bordet och stolen är. Skåpet placeras mot väggen löser lagringsproblemen medan de två vackra skrivbordslamporna skapar en varm och ljus atmosfär.

Ett modernt hemmakontor fokuserar vanligtvis på effektivt och kreativt utnyttjande av ledigt utrymme. Designen är väldigt enkel och minimalistisk och de flesta kontaktpunkter är djärva och iögonfallande. I detta hemkontor är kombinationen av de neutrala gråväggarna och de turkosa väggdekorationerna väldigt vackra och uppfriskande.

MoreINSPIRATION
  • 30 Mysiga hemmakontor design idéer
  • 10 idéer för ditt hemkontorsdesign
  • Vad gör ett hemkontor funktionellt och bra att arbeta i

Detta är ett hemkontor som vi har presenterat vid ett annat tillfälle också, men det är bara för vackert att släppa ut nu. Det är ett vinden hem kontor som du kan se genom att analysera väggar och tak. Det som är intressant om det är hur luminöst och luftigt det verkar när det faktiskt är ganska litet och det har bara ett fönster. Inredningen är mestadels turkos och det som är särskilt intressant är hur de mörkare detaljerna sticker ut på grund av kontrast.

Att ha ett rum är ditt hem som är utformat speciellt som en arbetsmiljö är inte exakt lockande. Men det kan bli ett välbalanserat utrymme om du vet hur man dekorerar det och om det också finns en detalj som ger dig inspiration och motivation. För detta hemmakontor skulle denna detalj vara terrassen. Du känner dig mindre pressad när du ser terrassen intill dig. Det är en frisk luft som ger dig kraft att fortsätta.

Detta hemkontor är också direkt kopplat till utomhus. Beläget på bottenvåningen är kontoret delvis skilt från resten av bostaden. Har direkt tillgång till utomhus och en separat ingång och det är också rymligt och luftigt. Atmosfären inuti är uppfriskande och ger dig den spark du behöver för att bli inspirerad och att komma tillbaka till jobbet.

Naturligtvis behöver ett hemkontor inte nödvändigtvis vara ett separat rum. När utrymmet är ett problem måste kompromisser göras. I detta fall verkar layoutet knappast som en kompromiss. Hemmakontoret är ett litet utrymme omgivet av glas och placerat i hörnet av rummet. Det är både separerat och anslutet till resten av rummet och, trots att det är litet, är det väldigt välorganiserat och dekorerat.

För vissa människor kommer motivationen från bilderna. Till exempel kan en färgstark och livlig inredning vara det element som ger dig den extra sparken av energi du behöver. Detta hemkontor är verkligen ett färgstarkt utrymme. Men märker att färgerna inte väljs chaotiskt. De är djärva och livfulla och de är inte många och de är välbalanserade. De rosa och gula nyanserna kompletteras med neutrala toner.

Vissa hemkontor är delade utrymmen och det kräver en annan typ av layout. L-formade skrivbord är bäst för dessa situationer. De ger gott om arbetsutrymme och de rymmer antingen en eller två personer samtidigt som alla har sitt eget privata område. När det gäller detta hemmakontor valdes färgerna och inredningen för att återspegla en lugn och fredlig miljö och som en bonus gör de också att rummet verkar luftigt och rymligt.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.