10 Home Staging Tricks som tar minuter en dag

10 Home Staging Tricks som tar minuter en dag
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En av de största klagomålen när du försöker sälja ditt hem är hur mycket tid det tar att förbereda hemmet för utställningar. När en fastighetsmäklare visar ditt hem bör det visas i sitt bästa ljus. Vad händer om du kan använda hemmabaserade tricks som sparar tid och får dig ut ur ditt hem snabbare på morgonen? Hem staging handlar om att göra ditt hem tilltala köpare. Följ dessa 10 stegvisa tricks som bara tar minuter om dagen och hjälper ditt hem tilltala köpare, inifrån och ut.

1.) Rengöring och declutter: Innan du placerar ditt hem på marknaden, rensa och rensa överflödiga hushåll, möbler för att frigöra utrymme i alla rum. Ett rent och tydligt hus är ett tilltalande hus. När du har gjort denna tidskrävande uppgift kommer alla andra steg att falla på plats.

2.) Tvätta kvällen innan Det kan låta galet, men om du tvättar dina diskar och städar köket natten innan, på morgonen får du lite att göra. Torka av alla bänkskivor och hushållsytor innan du lämnar huset. Spara stora pannkaka frukostar för helgerna!

3.) Hyr en städservice: Om du alltid är på resande fot, ha en upptagen familj och inte tid att rengöra noggrant, hyra en professionell städservice. Städtjänster vädjar till alla budgetar och sparar tid på daglig basis.

4.) Kontrollera regelbundet husdjursområden: Om du har husdjur, se till att området är rent och utan djurlukt. Håll kattskräp rena och husdjursbäddar fria från skräp och lukt. Djurägare måste ha desinfektionsdukar och lukt-neutraliserande sprayer till hands hela tiden. Kontrollera området innan du lämnar på morgonen, och svep området med pet päls dagligen.

5.) Gör din säng varje dag: När ditt hem inte är på marknaden kan dina barn glida av en dag eller två utan att göra sängen. När ditt hem är på marknaden är det viktigt att det blir bra varje dag. Detta säkerställer att ditt sovrum kommer att se snyggt, städat och tilltalande till en hemköpare.

6.) Ta en dusch på natten: Om du kan spara tid utan att behöva rengöra badrummet på morgonen hjälper det dig. Om du använder duschen på morgonen, försäkra dig om speglar och alla ytor torkas ner. Lägg alla toalettartiklar under diskbänken eller i en garderob. Köpare vill inte se vad deodorant och tandkräm du använde!

7.) Plocka upp leksaker och tillhörigheter: Hemköpare vill kunna gå igenom ditt hem och föreställa sina tillhörigheter i utrymmet. Se till att alla leksaker och diverse tillhörigheter i din familj är borta. Använd korgar och leksakskorgar för att barn ska stryka sina leksaker snabbt och snyggt.

8.) Öppna alla fönsterbehandlingar dagligen: Presentera det bästa möjliga ljuset i ditt hem genom att låta i naturligt ljus. Om din visning är på natten, slå på alla lampor i hela hemmet. Ditt hem kommer att visa bättre om hemköparen inte behöver tända varje ljus i ditt hem. Tänk på att gå igenom en modell hemma - samma överklagande är det du försöker uppnå.

9.) Rengör av kylskåpet: Ditt kylskåp och spis är två apparater hemköpare tycker om att titta på när de kommer in i ditt kök. Rensa allt papper och magneter från framsidan och sidorna på ditt kylskåp. Torka av din spis och frigör alla matfläckar.

10.) Gå runt ditt hem varje dag: Det är vanligt för löv och skräp att spränga på din främre entré eller veranda. Innan du går på morgonen, och kom hem på natten, gå omkretsen av ditt hem för att se till att det ser välkomnande och inbjudande ut. Curb appeal ger ett första intryck av ditt hem.

Vem säger att ditt hem måste vara svårt att leda? Med en del avancerad planering, rensning och sista minuters rengöring kan hembildningen lättas än du trodde. Om du fortfarande känner dig överväldigad, sök råd från professionell hemmastudent. De kan hjälpa dig att få ditt hem till sitt bästa, och då kan du och din familj behålla utseendet. Freshome läsare har du sålt ditt hem med hjälp av hemstasistiska tricks? Dela med oss ​​vilka som har arbetat för dig!