10 Hemtrender för ditt hem 2011

10 Hemtrender för ditt hem 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller att designa och dekorera ett hem föredrar varje enskild individ ett trendigt, snyggt och funktionellt utseende för sitt hem som kan uppnås utan att bränna ett hål i fickan. Oavsett om det är en renovering av det befintliga hemmet eller att designa ett nytt hem borde man alltid utforma ett hem baserat på nuvarande trender.

Här är en lista över topp tio hemtrender för år 2011 -

1) Bli grön - Med svåra klimatförändringar som orsakar en allvarlig effekt på din planet, kommer de hetaste trenderna år 2011 definitivt att bli energieffektivitet och gå grön. Möbler gjorda av återanvänd trä kommer att vara den hetaste trenden, och det kan komma från allt som en gammal trädörr eller kasserad båt.

2) Blanda och matcha stilar - Blanda och matcha stilar förväntas vara dominerande i år. I stället för att ge en tydlig klippformat, försök att blanda olika stilalternativ. Ett kontrastelement kan skapas genom att blanda rena möbler med antika och klassiska utsmyckade bitar. En gammal kruka kan förbättras genom att lägga metallhandtag eller en gammal ljuskrona kan fokuseras på rummet genom att måla oväntat.

3) Klassiska färger - Tidlösa och klassiska färger skulle dominera 2011 enligt The Inside Source. Färg nyanser skulle innehålla sofistikerade rosa nyanser, mjuka lila nyanser och lugnande nyanser av gult och grönt.

MoreINSPIRATION
  • Färgtrender för 2011
  • 2011 Juldekorationstrender
  • Bakgrundstrender för 2011

4) Förbättra inredningen med växter - Med energieffektiv kommer en hel del betoning att läggas på naturliga element som växter. Med lövgröna växter kan x-faktorn enkelt läggas till inredningen. Introducera inomhusväxter som ormbunkar, palmer, bonsaiplantor, mindre träd och mer. Alternativt kan du också placera ett antal krukväxter ihop i korg och täcka den med stenar.

5) Investera i konst - En vägg med ett antal artefakter och målningar är ute. En enda målning med abstrakt konst kan skapas som fokuspunkt för rummet.

6) Bli av med vita tak - efter årtionden skulle de vita taken ha en vit färg i år. Välj rätt färg enligt din heminredningstyp.

7) Ljusa ljus - Istället för ett antal små belysningsarmaturer skulle trenden under det här året vara att installera ett enda ljusstrålkastare.

8) Metallica - Möbler har ett industriellt utseende som skrivits in 2010 och ska vara i 2011. Smidesjärnsmöbler skulle vara det bästa alternativet eftersom det skulle vara fint och kostnadseffektivt.

9) Vävda korgmöbler - Vävda korgmöbler skulle fortsätta att vara ett populärt val eftersom det är snyggt, praktiskt och lätt att underhålla.

10) mattor - Mattor kommer att användas för att skapa underverk i ett rum. Några populära alternativ skulle vara fårskinn eller bomullsmattor.