10 heta trender för att få metalliska influenser till dina interiörer

10 heta trender för att få metalliska influenser till dina interiörer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ta metallics i dina interiörer - som den här guldtonen tapeten

Den här säsongen är det bästa för att få ut metallisk inspiration i hela ditt interiör. Överallt ser du metaller en varm trend - från det varma guldet, mässing och kopparaccenter till coola krom-, nickel- och rostfria applikationer råder ingen tvekan om att metaller är här för att stanna! Om du har försökt hitta sätt att ta med dessa färgstarka metaller i ditt interiör, ta en titt på dessa 10 idéer som får dig att ha fler metalliska idéer i varje tum av ditt hem.

Kopparhammade bänkskivor gör köket en dröm

1. Värmer dina interiörer med rika nyanser:

Varje säsong är locket av rik koppar vackert men höstsäsongen verkar vara den perfekta tiden att ta fram den gyllene nyansen i ditt kök. Från hammare koppar bänkskivor till anpassade kök backsplash kakel, koppar är svaret på dina varma estetiska frågor i ditt huvud. Kontrollera din favorit kakelaffär för en blandning av koppar och mosaikplattor för kök eller badrum.

2. Koppar i ditt vardagsrum för att komplimentera din eldstad:

Medan eldstäder är kända för sin naturliga sten, omger tegelsten eller kakel det finns en framväxande trend att ta med koppar till din eldstad också. Överväg att använda återställda kopparplattor från andra bostadsrenoveringsprojekt eller leta efter en hantverkare för hantverkare eller köksfläktar som kan specialisera dig i kopparprofiler för dina interiörer.

Kopparmetallkaminen omger gör en kontaktpunkt för detta vardagsrum

3. Gyllene nyanser i interiörer är hetare än heta

Kom ihåg på 1980-talet när guld och mässing var stora inre metaller och då blev trenden långsamt borta? Nåväl har de kommit tillbaka på mer subtila sätt och tapeter, möbler och prydnadsskåp och dekor är stora för guld och mässing. Om du vill lägga till glam till ditt sovrum, försök att lägga till guld metallisk tapet som har en liten glans bakom din säng som en iögonfallande accentvägg.

Guldmönstret och belysningen är att hitta en ny plats i moderna heminredning

4. Guld och mässing gör fortfarande återkommande

Medan du kanske är partiell i trä och naturliga färdiga möbler, vrid inte näsan på guldmålade möbler eller till och med guldpläterad målad inredning för att lägga kreativa accenter till dina dekorativa accentstycken. Belysningsarmaturer som ljuskronor, väggskenor och hängande ljus visar sina nya gyllene nyanser och bringar dessa in i ditt hem tillsammans med mörkare nyanser kommer att lägga till en dramatisk känsla för dina interiörer.

5. En återgång till grönt boende med bana

Om din dekorativa stil styr mer mot rustik och naturlig tillvägagångssätt för metalliska ytor, varför inte prova bølgen av korrugerad metall? Under de senaste åren har korrugerad metall använts av formgivare för väggar, tak, sidor av skåp och kreativa accentväggar i sovrum och till och med utsmyckning av maskulina badrum. Försök lägga till wellpapp för att ge din kärlek till återvunna och repurposerade material.

Älskar ett rustikt och repurposed utseende till din inredning? Prova bana i metall för väggfärger

6. Arkitektoniska detaljer med korrugerade metallmaterial

När är sista gången du har sett en arkitekt göra ett uttalande med bana? Medan överklagandet att använda detta mångsidiga material, som en målning är populär, öppnar fantasin för att böja och forma den ribbade metallen i krökformade former för nya idéer som du inte har beaktat. Detta tak visar hur ett material kan ge en helt ny känsla av design med metalliska ytor.

Vem sa korrugerad metall endast för takläggning? Fantastiska arkitektoniska takdetaljer

7. Kall silver metalliska ytor är fortfarande högsta betyg

När det gäller de mest använda och specificerade ytorna i kök, bad och inredare måste det vara den silver metalliska metallen som innehåller: nickel, krom, aluminium och rostfritt stål. Dessa silverymetaller är hållbara har höga reflekterande egenskaper och kommer i olika finish från en matt, borstad yta till mycket polerad för att glittra i vilket som helst ljus.

Silverton VVS fixturer och apparater är fortfarande chef för metalliska finish husägare önskan

8. VVS-armaturer och apparater tar en silvery attityd

Krom och nickel är väldigt populära nu i VVS-armaturer i köket och badrummet och är fortfarande en viktig häftning i hemma av blygsamma proportioner hela vägen till fina välbärgade hem. Beroende på din designstil finns en mängd olika armaturer för att välja mellan om det är traditionellt med utsmyckade detaljer till minimalistiska moderna stilar för ditt moderna hem. Rostfria apparater förblir fortfarande i framkant av köksägarnas önskelista för sina gourmetkökstillämpningar.

En återgång till Hollywood Regency-stil med speglade möbler

9. Speglade möbler är hela prata om staden

Om det någonsin har blivit en reemergence av glamour läggs till interiörer är det nu! Mirrored möbler reminisces tillbaka till Hollywood Regency stil med mycket reflekterande möbler, speglade dressers och bord och djärva färger skapa utseendet på en modern art deco era.Ta in speglade möbler i dina interiörer och lägg till omedelbar glam utan att ens behöva prova! Den här metalliska trenden är en som ofta glöms bort men när du förstår det kan du inte förstå hur du någonsin har glömt den här underbara stilen.

Ornamental smidesjärn är underbar i en räcke detalj

10. Dekorationsmetall i hela ditt hem

Medan metalliska ytor ses i stora mängder i hela ditt hem, glöm inte om prydnadsmetaller i dina interiörer som är lika viktiga. Kom ihåg att uppmärksamheten är i detaljerna och smidesjärnens dekorativa räcken och banister är ett utmärkt område för att visa upp denna underbara metall. Se också på skåpdörr, dörrhårdvara och till och med ytterdörrhårdvara för metallfetthet. Du kommer bli förvånad över hur metalliska ytor trender i alla delar av ditt hem.

Freshome läsare, vi skulle gärna höra vilka metalltrender du älskar i heminredning just nu!