10 idéer för ditt hemkontorsdesign

10 idéer för ditt hemkontorsdesign
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Fler och fler personer har börjat arbeta hemma på sistone tack vare den tekniska utvecklingen som gör att de kan arbeta på ett ställe och skicka all information i realtid på en annan plats. Här hänvisar jag till jobb som datorprogrammerare, redaktör, författare, målare och så vidare - något jobb som inte kräver din fysiska närvaro på ditt kontor och ger dig möjlighet att arbeta hemifrån. Jag vet att jag arbetade hemma i ungefär fyra år, så du borde överväga mitt råd.

Först och främst försök att ordna ditt hemkontor i ett avlägset område av huset eftersom du behöver fokus och om du är någon plats nära barnrummet eller nära ingången kan detta vara störande. Om du bor i ett stort hus kan du förmodligen hitta ett rum att använda som ditt hemkontor, men annars föreslår jag en del av vinden. Om du ordnar det så att det passar dina behov kan det vara den perfekta platsen. Ta en titt på dessa 10 idéer för din hemkontorsdesign och du kommer att se min punkt.

MoreINSPIRATION
  • 41 Hemsida Design Idéer
  • 16 Home Office Desk Idéer för två
  • 5 stycken Studio Hemmakontor av Winsome Wood

Eftersom det här är ett kontor hemma betyder det att du inte behöver kontakta dina kunder direkt - ansikte mot ansikte så att du kan ordna ditt hemkontor på ett mer informellt sätt så att du kan känna dig bekväm och bra, redo att arbeta i ett trevligt sätt och plats. Så förlora slips och kostym, och även den styva och opersonliga kontorsdesignen och omger ditt skrivbord genom familjefoton, målningar från dina barn, blomkrukor och allt som kan få dig att må bra och njuta av ditt arbete där.

Försök att placera ditt skrivbord nära fönstret om möjligt, för när du är lite trött och vill bli uppfriskad utan att flytta från din stol kan du koppla av några minuter genom att bara njuta av utsikten utanför och beundra den välbekanta bilden av hemmet. Var kreativ och ordna ditt kontor som du vill, och som du tycker är lämplig eftersom det är en utmärkt möjlighet att få denna frihet. {Källa 1 och 2}