10 billiga sätt att dekorera ditt hem för semesterperioden

10 billiga sätt att dekorera ditt hem för semesterperioden
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kan du känna spänningen i semestern närmar sig än? Det är aldrig för tidigt att börja förbereda sig för den här roliga säsongen. Börja planera och samla idéer så att du kan göra ditt hem så festligt som det kan vara. Du behöver inte en stor budget eftersom dessa projekt är alla låga kostnader.

Dekorera ytterdörren.

Häls dina gäster med en festlig utseende på dörren. Du kan använda vanliga saker som julgranar, kransar, ornament och band för att göra en riktigt fin båge för ingången. Det kan vara enkelt eller mer utsmyckat, beroende på hur mycket tid och ansträngning du kommer att vilja ägna dig åt för projektet.

Lägg till jubel till din trappa.

Du kan inte ignorera trappan. Det är ett stort tillfälle att lägga till en festlig uppmuntran till huset och står stilla framför dig. Dekorera skyddsräcken och finalen och glöm inte strängljusen. De kommer att se magiska på natten.

Dra nytta av dina höga tak.

Om ditt vardagsrum har ett högt tak så vad kan du eventuellt vänta på? Gå med det största julgran du kan hitta eftersom det definitivt kommer att passa inuti. Ett majestätiskt element som någon skulle älska att ha i sina hem för semestern.

Skicka ett meddelande med inramad konst.

Särskilda tillfällen kräver speciella inredningslösningar. Byt ut din vanliga väggdekoration med tema inramad konst som du ser här. Det är ett roligt och enkelt projekt och du kan anpassa idén men du vill. Vilken härlig look för en entré eller vardagsrum.

Däck fönstren.

MoreINSPIRATION
  • Halloween Inspiration: 5 enkla och billiga dekorativa idéer
  • 8 snygga julgransdekorationer
  • Dekorera en blå och vit jul: Idéer och inspiration

Är du osäker på var annars kan du visa dina underbara smycken den här julen? Vad sägs om fönstren? Häng julbollar, kransar och vad som helst annat du kan hitta men håll hela arrangemanget enkelt. Du vill att rummet ska se festligt ut, inte överväldigande.

Gör anpassade ljusstämmor.

Stearinljus är alltid där varje jul. De är en av de saker du använder i din inredning utan att ens tänka. I år gör något speciellt. Gör dina egna väljare med ett långt glas eller en glasbehållare, lim och säsongsbetonade trädgrenar.

Festliga brev dekorationer.

Du kan antingen göra ditt eget läder av trä om du vill ha ett rustikt utseende eller du kan köpa dem och sedan enkelt dekorera dem men du vill. Du kan ersätta en av bokstäverna som "o" med en enkel krans.

Christmassy dofter.

Älskar du inte bara lukten av jul? När du har gjort ditt hem ser festligt ut, är det dags att också få med dig doften av semestern i ditt hem. Simmer krukor är super lätt och allt du behöver göra är att välja dina dofter och lägga till vatten. (Https://www.homedit.com/scents-of-autumn/)

Dekorera manteln.

Den som har en öppen spis kan uppskatta hur mångsidig manteln är. Det ändrar alltid sitt utseende med årstider och helgdagar. Det är dags för din mantel att sätta på sin juldräkt. Häng en krans och dekorera den med ljus, prydnader och allt annat.

Klä din brevlåda.

Förbättra ditt hem sämre klagomål genom att dekorera din brevlåda. Det behöver inte vara alltför snyggt eller komplicerat. Se bara till att du skickar ut rätt meddelande. En stor båge brukar göra tricket.