10 geniala och ursprungliga sätt att använda kartor i DIY-projekt

10 geniala och ursprungliga sätt att använda kartor i DIY-projekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kartor är inte bara för att visa på väggen. De kan också användas på andra sätt. Det finns massor av kreativa DIY-projekt som kan göras av kartor. Du måste bara tänka ur lådan och komma på nya användningsområden för gamla saker. Gamla kartor är mycket mångsidiga och det skulle vara ett slöseri med bra material att helt enkelt kasta dem ut. Låt oss se hur annat kartor kan användas bortsett från det vanliga.

En gammal karta eller en som du inte behöver kan klippas ut och göras i kuvert för kort. Ta ett gammalt kuvert och se mallen. Spåra sedan på baksidan av kartan, klipp ut formen och lim in kuvertet. {Found on iwearthecanvas}.

För detta projekt behöver du en atlas, några ljus och lim. Hitta en karta som ingen använder, klipp ut den och linda den runt ljuset. Lim det på och du har ett underbart ljus som du kan brinna vid vissa tillfällen eller helt enkelt visa på manteln. {Found on theinspiredhousewife}.

Om din partner har ett annat ursprung kan du använda detta stora projekt för Alla hjärtans dag. Klipp ut tre hjärtan ur kartor, var och en representerar ursprungsorten för dig, din partner och dig som ett par. {Found onchinavillage}.

En enkel lampa kan få en fantastisk och enkel makeover om du har en karta som ligger i huset. Tanken är att pakka kartan runt lampskärmen och klistra på den. Då, när lampan är på, kommer kartan se fantastisk ut. {Found on stephssilverboxes}.

MoreINSPIRATION
  • Roliga och geniala DIY-projekt du kan göra med flaskor
  • Geniala sätt att återställa vinkasser i DIY-projekt
  • 8 unika och roliga sätt att dekorera med kartor

Om du råkar ha några brickor i huset som du inte använder men det är inte så vackert att visa heller kan du ge dem en mycket fin makeover genom att klistra in kartor på dem. Först måla dem och klippa ut kartan så att den passar perfekt i mitten av facket. {Found on foxhollowcottage}.

Även små kvarvarande bitar av kartor kan användas kreativt. Till exempel kan du göra kartlägger dekorativa tejp för inslagning presenter. Klipp ut små bitar och använd tydligt tejp över dem. {Found on mkatsafar}.

En trästol med klassisk design kan göra ett underbart sidobord för barnens rum. För att göra avföring / bord mer attraktiv kan du limma en karta på sätet. Applicera förseglaren i slutet för att se till att kartan stannar kvar. {Found on poppytalk}.

Visa lådor är underbara för att lagra saker inuti och för att göra dem mer attraktiva kan du slå dem i dekorativt papper eller, ännu mer intressant, i gamla kartor. Se till att ditt arbete är rent för att undvika att sneda linjerna på kartorna. {Found on iwearthecanvas}.

En annan mycket användbar och mycket genial idé är att göra kartkustfartyg. Du behöver enkla korkunderlägg, kartor, lim och tätningsmedel. Klipp ut kartcirklarna och limm dem på kusten. Applicera sedan förseglaren och låt den torka. {Found on martha}.

Vintage kartor kan användas för många fantastiska projekt. Du kan till exempel använda dem för kreativa tabellinställningar. Gör servettringar, mattor eller placera kort ur gamla kartor. De kan återanvändas om du inte anpassar dem för mycket. {Found on smileandwave}.