10 geniala trappstegs idéer för att spruce upp ditt hus design

10 geniala trappstegs idéer för att spruce upp ditt hus design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En vacker trappa kan vara stjärnan i alla hem. Men det skulle hjälpa till att tänka utanför lådan och att komma med en genial idé för sin design. Till exempel fokusera på trappstången, försök att använda ett ovanligt material eller byta ut den typiska designen med något annat, kanske en del saker. Här är några idéer du kan njuta av.

En paddla kan göra en stor trappa räcke. Den har redan den form och storlek de flesta trappor behöver så att du enkelt kan omorganisera den. Det skulle vara en bra idé, särskilt för ett strandhus eller ett sjöhem.

Ta med naturen inuti ditt hem och använd en egen gren som trappstång. Du måste bara hitta rätt gren för att använda för projektet. Du kan också skapa en egen gren och bara använda formen som inspiration.

För en utomhustrappa kan en fritt vinform göra en perfekt räcke. Du kan hitta något sådant i skogen och integrera det i din trädgård. Den organiska formen gör vinet perfekt för projektet.

av Mina Brinkey.

Denna räcke skapades från en björkgren. Det är ett bra sätt eller återvinning och repurposing element från naturen. Räcken ser särskilt bra ut mot de skarpa vita väggarna och i kombination med de vita trapporna.

bild av Paces konstruktion

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer Stair Railing Height så din design är upp till koden
  • Beautiful Staircase Design Idéer av Cast
  • 5 idéer för att lägga personlighet till din trappa

En annan trädtrappa med vinstockar som räcke. Spiralformen är ganska jämn och passar perfekt in i det trädbevuxna landskapet.

En iögonfallande trappstång måste inte nödvändigtvis ha en ovanlig form eller ett material. Du kan också prova en enkel design, kanske kombinera några former och skapa ett geometrisk utseende.

av av Ralph Kylloe

Detta rustika hem har en fantastisk trappa. Räcken är gjord av grenar och det här är en perfekt design för en vinterhytt. Det ger rummet en mycket mysig känsla och det bidrar också till den övergripande original- och skulpturala inredningen.

av Christ & Gantenbein '

Handräcken behöver inte nödvändigtvis vara något du lägger till eller monterar på väggen. Till exempel har den här moderna trappan en konkret räcke som i grunden är en nisch huggen in i väggen. Det är väldigt genialt och ett bra sätt att förenkla designen.

Om du vill lägga till någon industriell charm i ditt hem, kan du försöka ha en metallrörstång för trappan. Det är enkelt att installera och det har sin charm. Det skulle se särskilt trevligt om det leder till källaren.

av Nat Rea Photography

Ett repräcke kan också vara väldigt charmigt. Det är en fin funktion för ett strandhus eller för ett hem med en nautisk tema inredning. Den har en del rustik charm, en fin struktur och du kan anpassa med alla möjliga intressanta knutar.