10 inspirerande blomsterstolar

10 inspirerande blomsterstolar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Våren är den så kallade säsongen av blommor. Det är en av de mest spektakulära årstiderna när naturen kommer till liv igen och visar dig dess underbara levande skönheter. Det är ögonblicket när allt börjar ett nytt liv. Miljön får färg och liv.

Om du är en känslig person, älskar du blommor och de inspirerar dig till dina heminredning, här ser du några blomsterstolar som kan ge dig lite färg och känslighet från denna vackra årstid till ditt hus.

1. En utomhusbunga stol

"Bunga" är ett ord som betyder "blomma". Faktum är att designern föreslår en uppsättning möbler som innehåller ett bord och några stolar som alla tillsammans bildar en vacker blomma. Runda bordet är den centrala delen av blomman och stolarna är kronblad. Det är en rolig och elegant barnuppsättning möbler men vuxna kommer att uppskatta det också.

2. Svarta roststolar

Designern Carla Tolomeo presenterar dig några intressanta, eleganta rosstolar. Deras imponerande storlek och sammet som används som material gör att du kan tänka dig elegant och lyxigt inredningsdesign. Deras stora form och mörka färg underlättar nykterhet och förfining. Om du väljer dessa typer av stolar för ditt eleganta vardagsrum, kommer de att bli de ögonfångande föremålen för alla dina gäster som definitivt kommer att uppskatta din raffinerade stil.

3. Bukettstolen

Blommor är bräckliga och mjuka. Dessa egenskaper kännetecknar också "bukett" stolarna som designats av Yoshioka Tokujin. Dessa typer av stolar ser ut som vackra färgade blommor med många kronblad. Deras kronblad erbjuder dig en mjuk och bekväm plats att sitta. Om du tänker använda den kommer det att skapa en härlig och färgstark atmosfär som får dig att känna att våren har kommit in i ditt hus.

4. Moderna, unika inredningsdesignstol

Färgglada, varma interiörer har alltid skapat en trevlig atmosfär. De inspirerade dig ett lugnt och glatt humör där du kan njuta av all den komfort du behöver. Den här moderna typen av stol är ett viktigt element som kan hjälpa dig att skapa denna typ av atmosfär. Det ser ut som en blomma som blommar, tillverkad av falskt läder . Det är en bekväm plats att sitta och tillverkas av slitstarkt material.

5. Fabric Flower Chair

MoreINSPIRATION
  • Vacker blomblomstolstol av Kenneth CobonPue
  • Vänd gamla stolar till vackra blomsterbäddar och planteringar
  • Lotus hänge

Elegans, styrka och färg är adjektiv som karaktäriserar denna tygblomstolstol. Den är en stark byggd stol, täckt av slitstarkt 600 deniertyg och hålls av en metallram. Den har formen av en vacker fem kronblad som säkerställer dig all komfort , oavsett om du är i ett kafé, en bar eller en nattklubb.

6. Vacker Lotus soffa stol

Blommor är känsliga och du kan inte motstå deras bräcklighet. Lotus är en av de exotiska blommorna som alltid kommer att påminna dig om de vackra exotiska ställen där den kommer från. Denna vackra gula, Lotus Soffa stolar ger färg, varm och exotisk in i ditt hus. Det ser ut som en vacker blommeglas som gör att du känner för kungen eller drottningen av en exotisk plats.

7. Kaktusstolar

Kaktus är en växt, inte en blomma, det är en växt som vanligtvis är ett aggressivt utseende, men det kan producera unika och vackra blommor. Om du är en innovativ person och du vill skapa en speciell atmosfär i ditt rum kan du välja dessa kaktusar stolar. De kommer att få dig att tänka på de ödemarksområden där kaktusar kan vara den enda platsen för färg.

8. Bonluxat Flowery Stolar

Dessa rosa och liljaformade stolar, designade av Bonluxat, är perfekta för stora utrymmen. De är stora och ger dig maximal komfort.

Även om de verkar stora kan du enkelt flytta dem eftersom de kommer med hjul. Den färgstarka sammet som används för dessa stolar underlättar sårbarheten och delikatessen hos de naturliga blommorna som inspirerat designerens fantasi och kreativitet när han utformade dessa blommiga stolar.9. Blomblomstolstol av Kenneth Cobonque

Om du vill känna mjukheten hos en bekväm stol och föreställa dig att du är kungen eller drottningen av blommor så kommer du att vara nyfiken nog att prova den här Flower Bloom Chair. Den har formen av en vacker blomma med långa kronblad och det skapar en varm atmosfär.Den är gjord av mikrofiberstickad överhoppsharts med en stålbas.

10. Tulpanstol av Pierre Paulin

Holland kallas också "tulpanlandet". Här har du chansen att se alla typer av tulpaner i många olika färger och former. Pierre Paulin inspirerades av denna känsliga blomma och ger dig chansen att få en av dessa symbolblommor i detta land. Han utformade tulpanstolen, en stol som imiterar formen på denna bräckliga blomma.

Blommor är det känsliga, bräckliga och känsliga uttrycket för naturen. De färgar och inredar vackert vår planet och du kan inte motstå deras färska parfymer.

Även om du inte är en blomsterälskare, kommer de alltid att omge dig.