10 iPhone Apps som hjälper dig att välja de perfekta hemfärgerna

10 iPhone Apps som hjälper dig att välja de perfekta hemfärgerna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En av de mest utmanande uppgifterna i utformningen av dina heminredningar väljer de perfekta färgerna, har jag rätt? Oavsett om det samordnar en ny färg med en befintlig färg i ditt hem, eller det hittar en helt ny färgpalett. Att välja färger kan vara roligt, om du har ögat eller verktygen för att hjälpa dig. Här är 10 iPhone-appar som hjälper färgen att välja process lättare. Från färgplockning, att måla val, här är några som kommer att förenkla ditt liv oerhört!

1.) CliqCliq Färger: Betyg: 4 Stjärnor, $ 2,99: Om du försöker lista ut hur färgerna i ditt befintliga rum kommer att para ihop med andra färger är CliqCliq ditt svar. Ta bilder av ditt rum med din iPhone och sedan konverterar programmet färgen till RGB, HSB, och CMYK och flytpunkter. Perfekt för DIY'ers och grafisk formgivare eller utvecklare. Inte mer gissa, vilken färg är i ditt favorit konstverk!

2.) Färg Expert: Betyg 4.5 Stjärnor, $ 9.99: För dig som vill hitta det exakta Pantone-numret av en färg, är den här appen för dig. Ta en bild, hitta färgpaletter, bläddra igenom en prövningsbok och hitta nyanser av Pantone till hands. Speciellt användbart för designers och de som behöver specifika Pantone färger för grafik, tyger och interiörer.

3.) Ben Color Capture: Betyg 3 Stjärnor, GRATIS: Försöker du hitta den perfekta Benjamin Moore-färgen för att matcha dina nya sängkläder? Ta en bild, hitta den Benjamin Moore-färg som bäst matchar den och använd din iPhones GPS för att hitta närmaste återförsäljare. Spara dina färgstickor för att användas senare, och den här appen kommer även att hitta färgkoordinerade färger med skakningen av telefonen.

4.) ColorSnap: Betyg, 3 Stjärnor, GRATIS: Har du någonsin önskat att du hade råd från en färgexpert när du väljer färger för ditt hem? Denna iPhone-app från Sherwin Williams har en "ask" -funktioner för att ge dig information om färginspiration, samt ladda upp dina verkliga bilder. Vill du dela dina färgidéer med en vän? Facebook och e-postalternativ, och en butikslokal är bra funktioner i den här appen.

5.) Paint Tester: Vill du inte ta dig för att måla dina väggar, bara för att vara ledsen besviken? Med Paint Tester-appen kan du ladda upp ett foto av ett väl upplyst rum, och sedan låter färgfärgverktyget du måla väggarna från din valda färg. Appen hjälper dig också att välja flera färger för att testa ut accentväggar.

6.) addDecor: Betyg 2 Stjärnor, $ 3,99: Om du någonsin varit tvungen att bära runt en färgvätskeflashdäck, vet du hur stor och obekvämt de kan vara. Lägg till Decor kan du bära en mängd färger i din iPhone för snabb och enkel färginspiration. Skapa enkla provkort genom att sortera färger, kategorier, ytor och möbler för att referera tillbaka vid en senare tidpunkt. Perfekt färgidexter utan att leta efter länge!

7.) Heminredningens Idéer: Nominellt 3,5 Stjärnor, $ 0.99: Om du behöver fotografier av heminredning med verkliga inspirationsbilder, är den här iPhone-appen precis vad du letat efter. Om du vet att du gillar gul, men inte kan tänka dig vilken färg av gul, har Home Interiors Ideas ett omfattande bibliotek med bilder som hjälper dig att tydligt visualisera det utseende du vill uppnå. Den här appen rekommenderades av Apple som ny och anmärkningsvärd.

8.) PaintingWalls Pro: betygsatt 2,5 stjärnor, $ 1,99: Ladda ner bilder på ditt utrymme och tryck snabbt på den tillgängliga färgpalett för förhandsvisningar av hur dina väggar kommer att se ut. Snabb användning av fingerverktyget, eller för mer definierade slag, använd handverktyget. Skapa färger med den nya plockaren och spara ändringar för att komma tillbaka och arbeta vid en senare tidpunkt. Perfekt för nybörjare och snabba färgsimuleringar av ett utrymme.

9.) Färgbyte: Märkt 2,5 Stjärnor, $ 0.99: Den perfekta färgapplikationen för att bestämma färger för ett rum, färger på en bild eller till och med färger i ett foto! Allt i en app är idealisk för DIY'ers, designers och photo enthusiast. Appen låter dig manipulera mörka och lätta bilder samt ställa in nyans, mättnad och ljusstyrka med den praktiska reglaget. Färgblandning gör det möjligt för användaren att bevara skuggor från originalbilden för mer fotorealism.

10.) myPANTONE: Nominell 3.5 Stjärnor, $ 9.99: Den ursprungliga Pantone-tillverkaren har kommit med sin egen app. Ta bilder av ditt nuvarande utrymme eller inspiration. Cross referens Pantone färgbibliotek, och jämför med Pantone Fashion + Home, och många Pantone färgguider. Den ursprungliga Pantone iPhone appen är idealisk för dem som behöver specifika behov för att matcha och samordna Pantone-bibliotek. Perfekt för mode-, grafik- och inredningsdesigners.

Bara när du trodde att välja färger skulle bli svårt! Dessa 10 iPhone apps hjälper dig att ge dig inspiration, välja färgkombinationer och spara dem för att visa till din designer eller hemförbättringsbutik. Skicka till dina vänner för råd och dela på dina sociala nätverk, dessa iPhone-appar hjälper dig att hitta de perfekta färgerna för ditt hem!