10 Kök Innovationer för att förbättra ditt nya generations hem

10 Kök Innovationer för att förbättra ditt nya generations hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Se hur New Generation of Sub-Zero & Wolf kyl- och matlagningsapparater passar ditt hem

I vår ständigt föränderliga värld av hög innovation och efterfrågan på bostäder som speglar vacker detaljering och kvalitet är ditt kök det främsta rummet där du älskar att se underbar teknik. Din köksutrustning är livstidsinvesteringar för många husägare och Sub-Zero Wolf, ledare inom mathållning och innovativa matlagningsprodukter sedan 1943 har visat hur en ny generation av innovation väntar på ditt kök. Från sömlösa estetiska detaljer som blandar sig i din skåp för att ge dina gäster matlagningsexperter från köksredskapen. Du kommer inte kunna hjälpa men skryta med dessa 10 innovativa och moderna idéer för ditt kök som du inte kan vänta med att ha.

1. En ny generation: klassiska kök med moderna överklaganden:

Det finns några saker som husägare inte gillar att röra med och det är deras köksutrustning. På samma sätt som din bil är ditt kylskåp, spis och ugnar en stor investering och tredje generationens familjeägda företag; Sub-Zero och Wolf inser detta. Ditt klassiska kök vill fortfarande ha tillförlitligheten av välgjord design, pålitlig tillverkning och vacker detaljering, men nu med sömlösa sätt att passa in i ditt köksskåp med integrerad design som oser av sofistikering.

Se hur ditt kylskåp och matlagningsapparater försvinner bland ditt underbara kök

2. Att göra ditt kylskåp försvinner har aldrig sett så bra ut

Oavsett om du är en design fanatiker eller bara njut av bra detaljer, finns det inget som integrerad kylning som smälter sömlöst med din skåp. Den nya generationen av produkter har mer än 60 nya apparater, varav många försvinna i dina interiörer. Få utseendet i ditt hem genom att välja en av 3 nya design stilar: Professionell, Transitional eller Contemporary att införliva ditt moderna kök med underbara apparater. Nya handtag, minimala linjer på kylfasader och kontroller som försvinner är bara några bekvämligheter som du kommer att älska.

3. Lägg till eller förneka färgglada köksdetaljer för en modern touch

Under många år var köket tråkigt och strängt utilitariskt. Det har blivit en förnyad känsla av stolthet och kärlek för moderna kök som visar färg eller frånvaro av färg i köksskåp, ytbehandlingar, bänkskivor och till och med i kakelplattor. Titta på din egen personliga designstil för att se hur du kan lägga till eller förringa dem från ditt kök. Detaljer som de designade ikoniska röda kontrollknapparna för ditt Wolf-matlagningsområde, svart eller professionellt rostfritt stål, återspeglar hela din kulinariska designstil.

Vacker belysning i ditt kök och i dina apparater har blivit en ny design estetisk

4. Vacker belysning är nu en designfunktion, mer än bara en funktion

På samma sätt som kök som helhet har belysning tagit en ny känsla av form i moderna kök. Oavsett om din stil är traditionell med en utsmyckad ljuskrona som pryder din köksö eller om du föredrar en minimal uppsättning pendantslampor - omfamna belysning i ditt kök. Titta på den nya generationen av Wolf-ugnar och Sub Zero-kylskåp för att erbjuda bättre belysning inuti dem för bättre synlighet för att du ska se din mat och skapa en underbar upplevelse som förbereder dina måltider.

5. Släcka linjerna mellan matlagning och din familjens livsstil

För många husägare hur din familj bor och använder ditt kök återspeglas i de apparater som kläder ditt hem. Kylskåpslådor är idealiska för upptagna familjer med barn eller underhållande hem som behöver extra kylning för enkel åtkomlighet. Medan upptagna proffs kan välja snygga apparater som värmer upp snabbt för att laga en snabb kulinarisk skapelse på sin induktionspanna. Med den nya sortimentet av Wolf-matlagningsprodukter behöver du inte välja mellan matlagning och din personliga design och livsstil. Blur på linjerna och kombinera hur du lever i de innovativa köksredskapen du väljer.

6. Innovativa kontroller och detaljer betyder att du kan njuta av matlagning igen

Om du har apparater som inte är en glädje att använda varje dag, varför bosätta sig? Sub-Zero och Wolf har tagit innovation du älskar i dina tekniska prylar och förde dem till köket! Funktioner som: Dubbla konvektion, böjda bakväggar i ugnen, en tredje halogenlampa inuti ugnen, LCD-skärmar, förinställda kategorier och mer är vilka husägare älskar. Ta med innovativa idéer i ditt kök och bestäm vilka funktioner du älskar mest. Programmerbara lägen, "finger-swipe" -teknologi på kontrollpanelen har aldrig varit så nöjda att fungera.

7. Ny inbyggd kaffesystem skapar en barista i ditt hem

Om du är en varm drinkälskare av kaffe, espresso, cappuccino, varm te eller mer, varför inte använda innovativa idéer som Wolfs nya kaffesystem i ditt hem? Innovation innebär alltid att du följer trenderna och om ditt kök är som det mesta, kan det inte vara lättare att förbereda en personlig varmvattenupplevelse för vänner och familj. Det fullt integrerade systemet rensar sig, mjölkar och mjölkar lätt och rengörs för alla bekvämligheter hos din favorit barista hemma.

Nytt integrerat kaffesystem för ditt kök

8. Ta ut din kulinariska sida i dina köksalternativ

Medan du kanske inte är en professionellt utbildad kock finns det inget som professionell utrustning för att få dig att se ut och känna dig underbar. Matlagning är en känslomässig upplevelse som du älskar att spendera själv, med vänner och familj och lägga på professionella moduler till din Wolf-spis och ugn kan stega din köksstatus upp till en rockstjärna! Överväg att lägga till en ångugn, friterare, induktionshäll, Sous Vide för vattenbadlagning och en teppanyaki järngriddle kan alla omvandla dina matlagningsupplevelser!

9. Gör ditt kök en ny destination

Vi älskar alla att transporteras till en ny värld och skapa ett personligt kök med designstil som du älskar. Köksinnovation har kommit långt över åren och från anpassade och fantasifullt utrustade huvar till apparater som utmärker samma designapplikation som din skåp och slutar blir ditt kök ett mål du älskar att fly till. Den nya generationen av Sub-Zero & Wolf-produkter uppfyller dina designbehov inom innovation och mångsidighet med utbytbara storlekar, installationsinställningar och mer.

Skapa ett kök som du älskar att fly till destination varje dag

10. En ny generation för ditt kök med innovation

Med över 60 nya produkter från Sub-Zero & Wolf visar den nya generationen hur vår värld ständigt revolutionerar hur du upplever ditt hem. Många av de nya kylvinkylare, kylskåp är Energy Star-kompatibla och försöker skapa en medveten ansträngning för att spara energi samtidigt som de levererar en underbar köksupplevelse.

Freshome-läsare är det upp till dig, hur kommer du att designa ditt kök med dessa innovativa idéer?