10 Sista minuten DIY dekorationer du borde prova denna påsk

10 Sista minuten DIY dekorationer du borde prova denna påsk
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Påsk är en av de semester som tar dig överraskad. Det finns inte mycket tid kvar och massor av saker att göra så du kan bli frestad att förbise några detaljer som dekorationerna. Men du behöver inte nödvändigtvis ägna mycket tid på att förbereda dem. Vi har några bra idéer för dig att prova i år.

1. Vävnadspapper ägg

Det är inte riktigt påsk utan färgglada ägg så låt oss se hur vi kan införliva denna symbol i våra DIY-projekt. En idé är att göra vävnadspapper ägg. Du ritar ett ägg på kartong och upprepar för antalet ägg du vill göra. Skär ut ägg och lägg vävnadspapper. Skär sedan rektanglarna lite längre än äggets bredd, fransa den nedre kanten och stapla bitarna på ägget. {Found on brit}.

2. äggskal centerpiece.

Detta projekt kräver att du sparar några äggskal så var bara försiktig med dem när du använder ägg för att göra kakor eller andra läckra saker. Klipp försiktigt äggen och ta bort innehållet. Tvätta äggskalan, tillsätt vatten och placera den på kartongen. Lägg till några fler och skära sedan ut blommor för att sätta in. {Found on littleinspiration}.

3. Jelly bean topiary.

Jelly bönor ser ganska ut som små påskägg. Så här kan du ordna dem i en topiary. Du behöver en liten kruka, blommigt skum, en styrofoam boll och en dowel. Ankar tappen i skummet och toppen med mossa. Lima varje geléböna på styvskålen tills du täcker hela ytan. {Hittas på craftysisters}.

4. Äggbukett.

För att göra denna färgglada bukett behöver du chokladpåskägg, färgade servetter, träspett och blomband. Klipp servetterna i halva för att göra rutor och linda dem runt äggen. Skär överskottet, placera en spett inuti och linda med blomband. Därifrån gör du också grottor av grönt kartong. {Found on birdparty}.

5. Äggcentral.

De material du behöver innehåller ägg, akrylfärg i pasteller, en pensel och minirägg. Måla ägg och miniägg med matchande färger. Spegla ägg i guld och låt dem torka. Skala äggskalarna och fyll i med vårblommor. {Finns på greenweddingshoes}.

6. Mossägg.

Gör dekorationer lämpliga för våren. Du behöver mos, en varm limpistol, plastägg, garn, knappar och sax. Applicera lite lim på ägget och tryck på mossen på plats. Fortsätt tills du täcker hela ägget. Ta sedan bort några strängsträngar med saxen. Lägg till garn och knappar eller lämna äggen så här. {Found on lovegrowswild}.

7. Näsduksringar.

MoreINSPIRATION
  • 25 av de bästa DIY påsken dekorationer
  • Sista minuten DIY Moss påskkanin
  • Matsalsdekorationer Lämpliga för påsk

Dessa dekorationer tar bara några minuter att göra. Du behöver en servettringhållare, en miniatyrbo, jellybeans och tygdukar. Ta boet, linda bandet runt servettringen och placera boet på ringen. Sätt gelébönorna i boet. {Found on gimmesomeoven}.

8. Påskkorg.

Det tar cirka 25 minuter att göra denna dekoration. Du behöver björkpapper, en boxskärare, spett, en limpistol och en cylindrisk behållare som en burk. Trim av behållarens botten och trimma träpappret i remsor. Fäst spettarna på en remsa. Vänd papperet över och fäst spettarna mellan dem du redan har limt på. Lim sedan den vävda mattan till behållaren. {Found on damasklove}.

9. Morot mittpunkt.

Om du inte är en stor fläkt av morötter i din mat så kanske du skulle vilja använda dem på dessa centerpieces. Trimma morötter i samma längd. Ta en transparent vas och lägg en liten kopp i mitten. Placera morötterna runt koppen. Ta sedan bort koppen och sätt in blommorna på plats. {Found on lovegrowswild}.

10. Marmorägg.

För detta projekt behöver du Fimo lera i färgerna du gillar och en kniv. Klipp ut små bitar av lera i två olika färger och börja rulla dem ihop. Rulla lera i en boll och kläm sedan fast för att göra ett litet ägg. Upprepa. Lägg sedan de små äggen i mutterskalorna. {Found on icepandora}.

Tre extra äggdekorationer vi älskar.

Dessa färgglada gängade ägg är definitivt inte traditionella men de är också mycket vackra. De är gjorda genom att limma hantverkstråden på styrofoam ägg. Du börjar i grunden från antingen toppen eller botten, lägg en liten blått blå på ägget och börja omsluta tråden runt. Du kan mixa och matcha färger på något sätt du gillar. {Found on craftberrybush}.

Dessa sprinkle påskägg ser absolut läckra ut och de är lätta att göra så att du vann, inte slösa mycket tid med det här projektet. Du kan antingen använda hårda kokta ägg eller styrofoam ägg. Du behöver också lim, pensel och strö. Täck ägget i ett lager av lim och tryck sedan ner det i skålen med strö. Om du använder en sked täcker du den andra hälften av ägget. {Finns på studiodiy}.

Vad sägs om någonting enkelt och modernt? För detta projekt behöver du bara maskeringsband i olika färger. Du skär bandet i smala remsor och du dekorerar ägget med dem. Det är mycket enkelt och det tar lite skicklighet men du behöver inte följa ett mönster. Var bara kreativ. {Found on misshoneybird}.