10 underbara gåvor till Alla hjärtans dag

10 underbara gåvor till Alla hjärtans dag
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den här fredagens topp kommer att fokusera på Alla hjärtans dag och på sätt att göra våra hem mer färgstarka och lämpliga för detta speciella tillfälle. På några dagar firar vi Alla hjärtans dag.Om du vill manifestera dig själv på din egen väg för den här semestern har du många alternativ. Låt oss se hur vi kan föra lite valentin i våra hem med dessa vackra 10 gåvor för Alla hjärtans dag.

1. Hjärtkudde

Klassiskt men ändå modernt, hjärtkudden är ett enkelt och uppriktigt sätt att berätta för någon kan du känna. Det är också ett vackert tillbehör för detta tillfälle. Kudden mäter 14x14minches, den är bakad med en matchande röd filt och den är designad för dekorativa ändamål. Andra storlekar och färger finns också på beställning. {Found on etsy}.

2. Mini Valentine Pillow Heart

En liknande tillbehör skulle vara detta land men också en elegant hjärta kudde. Den har en ullplåster som stavar "kärlek" fram och en tappningsknapp på baksidan som gör att du kan ta bort hängarens sladd om det behövs. En tibetansk dubbel hjärt nyckel gör allt komplett. Kudden mäter 9 '' längd och6 '' i bredd, sladden är 11 1/2 tum lång och nyckeln är 1 ¾ tum lång. {Found on etsy}.

3. Kärlek Votive Candle Gift Set

Stearinljus är ett annat klassiskt val för denna dag. De är perfekta för att skapa en romantisk stämning och de är också bra presenter. Var och en av dessa rosade doftljus är utsmyckad med bokstäver från viktoriansk topografi. De mäter vardera 2 "diameter, 2,5" hög. Ljusen är gjorda av rent paraffinvax och har en 16 timmars brinntid. Tillsammans stämmer ljuspottarna "KÄRLEK". Tillgänglig för 31 euro.

4. Sweet Heart Small Mug

Med denna härliga rån kommer din älskade dig säkert bara att minnas bara söta saker varje gång han / han använder den. Muggens mått är 3 "dia.x3.15" H och det har rader med knyta hjärtan handmålade i rosa och rött. Märken har också en rosa inredning och ett handtag band i samma färg. Det är diskmaskin, mikrovågsugn och frys säker. Tillgänglig för 3,95 $.

5. Hjärta Rug

MoreINSPIRATION
  • 25 DIY Alla hjärtans daggåvor till män, kvinnor och barn i ditt liv
  • Hjärta Väggkonst för Alla hjärtans dag
  • Top 10 DIYs för att romantisera ditt hem för Alla hjärtans dag

Vilket bättre sätt att lägga till lite kärlek i ditt hem som med en hjärtformad matta? Den här lågprofilerade vävda bomullstältet är 30 "runt. Den är gjord av bomull och det skulle vara ett fint komplement till alla rum i huset. Det är sött och mångsidigt, för att inte tala om att det skulle göra en underbar present till Alla hjärtans dag. Tillgänglig för 19 $.

6. Hjärtekrok

Detta är en annan härlig design för en kudde och det är i tonen med den semester som vi alla förväntar oss. Det är en mysig kudde med ett stort hjärta vävt på framsidan. Den är tillverkad av bomull och är mjuk och väldigt mysig, perfekt för de kalla vinterdagarna och kvällen väntar vi fortfarande. Den har polyesterfiberfyllning som används som fjädrande isolering och fyllning. Kudden skulle göra en söt gåva och ett vackert tillbehör till hemmet. Tillgänglig för 58 $.

7. Lovebirds Doormat

Denna vara är lite mer personlig och vågad. Ändå är det en av de vackraste alternativen du kan göra för Alla hjärtans dag. Det är ett trevligt sätt att dekorera hela hemmet för den här speciella semestern och att få gästerna att känna kärleksandan direkt från ingången. Mattan är vävd av robust kokos och mäter 30 "B x 18" L. För att undvika försämring och förlust av färg, behåll mattan ur direkt solljus. Tillgänglig för 35 $.

8. Set med tre röda bildramar

Tillåt din älskade dig att visa sin kärlek till dig med denna uppsättning tre valentin dag-teman bildramar. De har en enkel men djärv design och de har tre olika storlekar. Den lilla mäter 6,75 x 6,75 och passar 3,5 "x 3,5" bilder, den andra är medelstor, mäter 6,75 "x 8,75", perfekt för 4 "x 6" foton medan den stora versionen mäter 7,5 "x 9,5" och passar 5 "x 7" foton. Tillgänglig för 56 $.

9. Highgate Manor Toscano Supima® Duvet Set

Våga vara extra romantisk med denna vackra duvet uppsättning. Tillåt ditt sovrum att komma in i alla hjärtans dagstämning. Satsen är fet, mjuk och mycket mjuk. Den har en lyxig och elegant design och den kommer också i andra färger, inklusive elfenben, celadon (ljusgrön), kakao, aqua, ros, magenta, svart eller vitt. Satsen innehåller ett duvet skydd och 2 shams.Available för 49 $.

10. Handgjord Luna Deco Kids Multi Heart Rug

Låt dina barn vara romantiska också. Denna söta matta är väldigt söt och vacker. Den har ett roligt och lekfullt mönster med djärva färger och det skulle göra ett bra val för sovrummet och lekrummet. Den har slitstark bakgrundsunderlägg och består huvudsakligen av syntetfiber. Det är en djärv bit, glad och färgstark och det är perfekt för att hålla mattan eller golvet i gott skick samtidigt som du lägger till lite stil på rummet. Variabel för 79 $.