10 lyxiga köksidéer för delning av priset

10 lyxiga köksidéer för delning av priset
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Skulle du inte älska för ditt kök att känna dig som ett lyxigt hemkök? Verkligheten - du kan uppnå det för en bråkdel av priset. En lyxig hemmiljö kan vara din med dessa användbara tips.

1. Byte av granitplattor för granitplattor. Flera företag gör en polymer / granit "skal" som passar direkt över din nuvarande bänkskiva. Resultatet? En bänkskiva som ser ut som du tillbringade tusentals, för hälften av granitpriset.

2. Istället för marmorplattor golv, använd keramiska plattor. Flera man gjorde sorter av kakel mimic utseendet på marmor och kan spara pengar.

3. Ersätt hårda trägolv med high-end laminat trä sorter. Hardwood är dyrt och har högt underhåll. High-end laminatgolv ser ut som riktigt lövträ och kommer i hundratals val. Den kan också bli våt och kliar inte som trägolv.

4. Substituerad granit sjunker för djupa skål-undermonterade rostfria diskbänkar. Handfat kan vara dyrt, speciellt vid användning av granit eller annat fast ytmaterial. Använd en djupare skål, två eller tre fack av rostfritt stål. Detta kommer att hålla den släthet du vill, utan den höga prislappen.

5. Istället för anpassade kranar och armaturer, använd "av hyllan" sorter. Många lyxiga kök har avancerade anpassade armaturer. Dessa dagar erbjuder hemförbättringsbutiker samma stora utseende, men av vanliga tillverkare. Delta, Moen, American Standard är bara några som sparar pengar, utan att någon vet.

6. Vid renovering av ett kök, återställ träskåp i stället för att starta nytt. Denna process innefattar att behålla det ursprungliga skåpet, men har en laminatfärg över det gamla. Skåp- och lådfronter är helt nya. Med en ny dörrdriven hårdvara tillagd, är det slutliga utseendet på high-end skåp som inte skadar din plånbok.

7. Istället för dyra, snygga metallskåp, använd tillverkare av självmonterade skåp. Istället för att spendera tusentals på snygga, moderna skåp, besök en butik som IKEA. De har dussintals val för skåp som du kan montera dig själv. Om du behöver hjälp har de hjälp som du kan köpa separat.

8. Byte av rostfritt stål för apparater av rostfritt stål. Apparat tillverkare erbjuder nu rostfritt stål finish apparater. Dessa apparater ger inte fingeravtryck som rostfritt stål ger, och utseendet är fortfarande modernt och lyxigt.

9. I stället för kristall- och dyra belysningsarmaturer, välj "av hyllan" fixturer. Hänge, infällda och under belysningsarmaturer kan vara dyra. Använd sorter som är lättillgängliga på din favoritbelysning eller hemförbättringsbutik.

10. Istället för granit- och mosaikplattor, bör du överväga att använda glas- och keramikplattor. Mosaikplattor och granit kan vara dyra och mödosamma att installera. Med många olika plattor är alternativen obegränsade. Du kan uppnå en high-end backsplash för att komplimangera ditt lyxiga kök utan kostnad!